Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> bunastare >> dieta de fitness >>

Ce moment al zilei este cel mai bine pentru un antrenament birou? Timp

What de zi este cel mai bine pentru un antrenament birou?
Ce moment al zilei este cel mai bine pentru un antrenament birou?

Dacă exercita in mod regulat, sau au doar urcat în trenul spre wellness, s-ar putea întreb dacă o moment al zilei - sau de la birou - este mai bine pentru exercitarea. Unii oameni susțin primul lucru de dimineata este cel mai bun timp să-și exercite. Argumentul pentru aceasta este faptul că ridică metabolismul pentru restul zilei. Alții pot motiv că organismul, nu încă încălzit sau alimentat, vor lucra din greu și arde mai multa grasime corporala.

Unii oameni cred mai târziu în după-amiaza este mai bine pentru exercițiu. Ei motivul pentru care este mai bine, deoarece corpul tau este încălzit și gata de acțiune. Poate o centrare târziu zile va anula daunele caloric ai luat pe la micul dejun și masa de prânz.

Într-adevăr, dovezile nu este foarte clar dacă lucrează afară de la un anumit moment al zilei arde mai multe calorii decât la orice alt moment [sursa: Skarnulis]. Acest lucru ar trebui să fie o veste de bun venit pentru angajații terțe Shift sau orice persoană care are acces la o sală de gimnastică de 24 de ore.

Totul se reduce la ceea ce este potrivit pentru tine. Pentru unii, este mai ușor de a lucra la trezirea înainte de obligații zilnice barjă și atenția cererii. Alții preferă să fie pe deplin treaz în exercitarea și bucurați-vă folosind timpul pentru a pune stres acumulat zilei.

de lucru o dată pe zi este recomandat pentru o oră, dar dacă nu se poate scuti de o oră, obtinerea orice exercițiu la toate este un lucru pozitiv, și o jumătate de oră este încă foarte bun [sursa: Blackburn]. Puteți rupe chiar până antrenamentul în două sau mai multe sesiuni în cazul în care funcționează mai bine pentru programul. Sesiuni de mai multe vă permit să obțineți într-un antrenament înainte sau după locul de muncă, precum și un altul cândva în timpul zilei de lucru dumneavoastră.

De fapt, un studiu de la Universitatea Harvard a indicat că nu a existat o diferență mică în beneficii primite de la a face o oră de exercițiu sau patru sesiuni de 15 minute întins pe tot parcursul zilei [sursa: Blackburn]. Pentru biroul Olympian-optimist, acest lucru înseamnă intense sesiuni de exercitare de zi cu zi nu trebuie să fie sacrificat pentru muncă, doar taie în blocuri mai mici de timp.

Dar ceea ce este cel mai bun timp să-și exercite la locul de muncă? Vom vorbi despre asta în secțiune

Page [1] [2] [3]