Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> sub capotă >> alte sisteme >>

Cum sârmă o bobina de aprindere la un distribuitor?

How te sârmă o bobina de aprindere la un distribuitor?
Căutați articol Cum sârmă o bobina de aprindere la un distribuitor? Cum vă sârmă o bobina de aprindere la un distribuitor?

Bobina de aprindere este parte a motorului care produce de înaltă tensiune pentru a alimenta cilindrii tale. Distribuitorul este ceea ce devine ca de înaltă tensiune de la bobina la cilindru drept. Conexiunea se realizează printr-un capac și rotor. Bobina de aprindere se conectează la rotor, iar rotorul se învârte în jurul interiorul capacului. Bobina trece un impuls de înaltă tensiune prin rotor de fiecare dată când trece o persoană de contact în cilindru, transferul puterea la motor. Pulsul face drum printr-o diferență mică între rotor și de contact, și apoi calatoreste jos pentru bujia pe cilindrul prin intermediul unui fir bujiei.

Unele dintre distribuitorii mai in varsta au o parte suplimentară în secțiunea lor de fund. Această parte rupe curentul care va bobina. Partea sol Bobina se conectează la puncte întrerupător, care sunt conectate printr-o pârghie pentru o camă în mijlocul distribuitorului. Când maneta este împins de către cama, bobina pierde teren și creează pulsul de înaltă tensiune. Punctele breaker sunt de asemenea responsabile pentru calendarul scânteia lui.

Momentul este esențială pentru îndeplinirea corespunzătoare a motorului. De obicei, există o scurtă întârziere între momentul în care scânteia se stinge și în momentul în care amestecului carburant și aer în cilindru atinge presiunea maximă. Scânteia trebuie să se întâmple înainte de a pistonului face la partea de sus a cursa de compresie, astfel încât nu există suficient de presiune în cilindrul de scânteia pentru a fi eficiente. Dacă scânteia întâmplat când pistonul a fost la partea de sus a cursei sale, la momentul acesta a ajuns amestecul pistonul ar fi deja pe drum înapoi în jos și de presiunea maximă s-ar pierde.