Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> sănătate mentală >> vise somn >>

Explicarea visează să o Alien

Explaining Dreams unui străin
Căutați articol explica Dreams unui străin explica Dreams la un
Alien

Stau în birou Marin County terapeut Gayle Delaney e pe cale să înceapă o sesiune de a Delaney inovatoare " interviu " metoda de interpretare vis, pe care ți-am spus despre in ultima mea expediție

". Amintiți-vă, " spune ea, " Sunt un extraterestru de pe altă planetă, și nu știu nimic despre oameni sau viata de pe aceasta planeta. Deci, întrebările mele ar putea părea foarte de bază, dar te vor obliga să examineze detaliile de vis în detaliu foarte specific ".

Visul Descris

Am oferi un Pământ prietenos salut și începe să-i spun visul meu: eu sunt zboară în jos o pârtie de schi cu zăpadă pe o sanie care plimbari intr-un fel pe șine de oțel îngropate în zăpadă. Despre jumătate panta, toboganul sare piese și începe să se destrame, ma trimite cu capul înainte într-o bancă de zăpadă din apropiere. M-am oprit și perie reveni la toboganul, care a rupt afară în scânduri lungi de lemn. Am aduna scânduri și să înceapă să merge cu greu înapoi pe munte. E greu de gând, care transportă aceste scanduri stîngace, și am să Dodge alte tobogane elegant în jos pe deal.

Delaney dă din cap ca am terminat. Primul ei întrebare, din punct străin de vedere:?. &Quot; Ce este un tobogan "

" E un lucru plat stai pe și plimbare în jos pe deal, când ninge "

" De ce oamenii fac asta " întreabă ea

". E distractiv, e interesant, " Am răspuns.

Ea dă din cap. " Spune-mi despre zăpadă "

Noi mergem pe asa o vreme, cu Delaney cere o întrebare simplă după altul - Ce o pârtie de schi ?, Cum e să fie rece.? - Linia de bază Rain Man de anchetă. Dar timpul și din nou, conversația se întoarce la momentul de săniuș meu vine dezlipit, și eu sunt trudging la pârtia de schi, cu o pachet greoaie de cherestea in bratele mele

". De ce nu poți doar părăsească cherestea din spatele " întreabă ea

". Nu știu, " Eu răspund, " nu pare a fi o opțiune "
Explicarea Dreams la un străin:. De rupere jos Dreams
Înțeles A Dream lui devine mai clară

" În timpul ai avut acest vis, " întreabă ea, vărsare poziția străin, " a fost ceva se întâmplă în viața ta care ar putea fi pertinente "?

" Nimic special, " Am spus. " Nu a fo

Page [1] [2] [3] [4]