Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> alimente >> rețete >> feluri de mâncare cursuri >> garnituri >>

Cartofi Cheesy Cheesy Cups

Cupe de cartofi RANDAMENT face 4 portii
INGREDIENTE
4 (6-oz) cartofi de copt, străpuns cu furculita 1/3 ceașcă fără grăsimi (degresat) de lapte 1 lingura de unt sare 1/4 linguriță de 2 uncii brânză american, se taie în cuburi 8 8 broccoli preparare:
Direcții microunde
  • Publicați cartofi în cuptor cu microunde și gatiti sus de 10 minute. Cartofi felie în jumătate. Cut felie mica din runda se încheie de fiecare cartof (acest le permite să stea în poziție verticală pe o farfurie).
    Țineți cartofi cu prosop de bucatarie curat și scot centre în bol mediu. Piure în castron cu furculita pana pufos. Adauga lapte, unt, și sare. Utilizarea set mixer electric la viteza medie, bătut până amestecate; Nu overmix.
    Împărțiți amestecul uniform între 8 scoici de cartofi și de a asigura, în vas pentru microunde. Top fiecare coajă cu cub branza si broccoli Floret. Locul în cuptor cu microunde și gatiti sus de 2 minute sau până când se topește branza Site-ul Aceasta reteta apare în:. Legume garnitura