Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> alimente >> rețete >> feluri de mâncare cursuri >> paine briose >>

Scorțișoară Buns

Cinnamon Chifle RANDAMENT face 24 de chifle
INGREDIENTE
1 reteta de drojdie dulce aluat (reteta) 1/2 cana de zahar tos 2 lingurite scortisoara macinata 2 linguri de unt topit 1/2 ceașcă stafide (optional) 2 cesti cernută sub formă de pulbere zahăr 3 linguri de lapte 1/2 lingurita de pregătire de vanilie:
 • Pregătiți dulce drojdie aluat; se lasa sa creasca ca regia Review Combină zahăr tos și scorțișoară în castron mic.; pus deoparte. Grease 2 (9-inch) bucătărie tort rotunde.
  Taie aluatul în jumătate. Rulati o jumătate din aluat în 12X8-inch dreptunghi pe suprafata presarata cu faina cu vergea presarata cu faina. Dreptunghi perie cu jumătate de unt topit; se presara cu jumatate din amestec de zahăr și jumătate de stafide, dacă se dorește. Incepand cu 1 (12-inch) lateral, roll up stil jeleu-roll. (Nu se rostogolească aluat prea tare din cauza centre de role va apărea în care acestea cresc.) Repetați cu restul de aluat.
  Taie fiecare rulou în 12 (felii de 1 inch), cu ata dentara sau cu faina cutit ascutit. Pentru a utiliza ata dentara, poziționați-l în conformitate cu rola; aduce capete ale ata dentara, trece peste centrul și trageți ușor ata dentara pentru a reduce fiecare felie.
  Locul felii 1/2 inch în afară, în bucătărie pregătite. Rolls va răspândi în care acestea cresc. Acoperiti bucătărie cu prosoape; lasa sa creasca in loc cald aproximativ 1 oră sau până când sa dublat în vrac
  incalzeste cuptorul la 350 ° și,. F. Coaceți 20 la 25 de minute sau până când rulouri sunt maro auriu. Se răcește în bucătărie pe sârmă rafturi de 5 minute.
  Combină zahăr pudră, lapte și vanilie intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Amestec răspândit peste role. Serviti cald Site-ul Aceasta reteta apare în:. Rolls &Chifle