Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> imobiliare >> cumpara o casa >>

Ar trebui să vă cumpărați o proprietate distressed?

Should ați cumpărat o proprietate în dificultate?
Căutați articol ar trebui să vă cumpărați o proprietate distressed? Ar trebui să vă cumpărați o proprietate distressed?

După răsturnări mari de pe piața locuințelor a lungul anilor 2000, piața a arătat semne de nivelare off până la sfârșitul anului 2010 și începutul anului 2011. Cu toate acestea, în ciuda indicatori economici pline de speranță, începând din 2011 un plin treime din toate casele de pe piață au fost proprietăți aflate în dificultate - cei ale căror proprietari au achitat sau sunt pe cale să implicit pe credite ipotecare lor [sursa: Gibbs]. Mare parte din cauza de disperare din partea proprietarilor acestor proprietăți, și creditori lor, case aflate în dificultate poate fi mult mai ieftin decât case comparabile pentru vânzare. Există câteva tipuri de bază de proprietăți aflate în dificultate.

Într-o vânzare în lipsă, o proprietate este condus de blocare a pieței, iar proprietarul de origine încearcă să-și vândă casa pentru mai mică decât ceea ce se datorează pe de credit ipotecar. Creditorul ia un hit pe prețul, pentru a evita blocarea pieței și reduce pierderile sale. Atunci când prețurile din zonă au scazut pana acum ca ar fi aproape imposibil să-și vândă casa pentru valoarea ipotecii, vânzările în lipsă da creditorii și proprietarii de case o cale de ieșire din contractul de împrumut.

La o licitatie de blocare a pieței , bănci și alți creditori licitație pe proprietăți care au fost reintra în posesia de la proprietarii care neplata la creditele ipotecare lor. Licitatii au loc la instituțiile publice, cum ar fi instanțele de judecată și sunt cel mai bine a plecat investitorilor cu sume mari de bani pentru a petrece. Cumparatori individuale ar trebui să orienteze clar de obicei, deoarece toate ofertele trebuie să fie susținute cu un check-in-mana pentru întreaga prețul de vânzare [sursa: Fulmer]. Chiar mai înspăimântător este faptul că casele la licitație sunt, de obicei, achiziționate site-ul nevăzut

Un REO (deținută imobiliare) blocare este ceea ce oamenii sunt, de obicei vorbesc despre atunci când descrie o proprietate ca ".. Blocare " Aceasta este o Bancă sau cu capital creditor acasă pe care le cumpărați direct de la creditor într-un proces similar cu vanzarile tipice de origine.

Toate proprietatile aflate în dificultate au aceleași avantaje de bază și dezavantajele. Pe partea de plus, o casa distressed va fi de obicei un pret

Page [1] [2] [3] [4]