Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> siguranță de conducere >> dispozitive de reglementare a siguranței >> 

Cum funcționează Automotive Glass Works

 
How Automotive Glass
Cautati articolul Cum Automotive Glass Works Introducere în modul în care Automotive Works sticla

Atunci când companiile auto difuza anunțuri pe televizor touting noi elemente de siguranță ale vehiculului lor, ei rareori vorbim parbrizul masinii sau Windows jur, dar de sticlă vă înconjoară în aceste vehicule a fost proiectat și fabricat cu siguranță în minte. Deși sticlă auto arată la fel ca orice alt tip de sticlă, funcționează foarte diferit.

În cele mai multe case, ferestrele în fiecare cameră sunt realizate dintr-un tip standard de sticlă, care se va sparge în cioburi mari atunci când se rupe . Cu excepția unei uși de sticlă glisante sau uși din față, aceste ferestre acasă nu primesc aceeași cantitate de tulpina care o fereastră de automobile face. O masina, pe de altă parte, se va întâlni multe gropi, pietre și benders Fender în timpul vieții sale. Din cauza acestui fapt, sticlă auto este fabricat în două tipuri diferite de sticlă securizată pentru a proteja atât structura vehiculului și ocupanții interior. Primul tip de sticlă se numește sticlă laminată, care este pentru parbriz. Al doilea tip de sticlă este cunoscut sub numele de sticlă călită, care este folosit pentru laterale și spate ferestrele vehiculului.

Mai târziu, vom învăța cum factorii de decizie de sticlă se introduce un strat subțire de film de între două straturi de sticlă și le fuziona prin căldură și presiune pentru a face sticlă laminată. Vom lua, de asemenea o privire la modul în care sticla câștigă puterea printr-un proces de încălzire și răcire rapidă. Fără aceste stiluri diferite de producție și consolidarea, de sticla auto va fi puțin mai mult decât o barieră între noi și simplu elementele exterioare.

laminate și sticla au fiecare funcții diferite, dar împreună, vă păstrați în interiorul vehiculului într-un accident, te proteja de zbor de sticlă ascuțit, păstrează rigiditatea acoperișului într-un rollover și să permită airbag lateral pentru a vă proteja atunci când este desfășurată. Să mergem pe la pagina următoare și să învețe atunci când aceste tipuri de sticlă au fost folosite pentru prima și de ce.
Istoria Automotive Glass

În timpul secolului al 20-lea, vagoane de fără cai au inceput sa foloseasca sticlă pentru a proteja șoferii de dure vânturi. Cu toate acestea, formularul standard de sticlă utilizate în acele vremuri nu proteja în mod adecvat pasagerii de zbor moloz. Este reprezentat, de asemenea,

Page          [1] [2] [3] [4] [5]