Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> viață Ranch >>

Cum climate extreme afectează camioane?

How nu climatele extreme afectează camioane?
De Julia Layton
Căutați articol Cum climatele extreme afectează camioane? Vremea prezintă o serie de probleme pentru autoturisme și de conducere.
Curtoazie Fotografia Antarctica Programului Statelor Unite
Cum climatele extreme afectează camioane?

Pentru mulți proprietari de camioane, un automobil nu este doar un modalitate de a obține de la punctul A la punctul B. Este un mod de a face o viață - sau cel puțin o componentă a acestuia. Pentru aceste drivere, meteorologice extreme poate avea consecințe deosebit de profunde.

Vremea prezintă o serie de probleme pentru autoturisme și de conducere. Cele mai multe dintre ele sunt evidente, ca o ploaie torențială torențială vizibilitate limitare, sau o deal înghețat crea probleme de tracțiune pentru o încărcătură camion de remorcare. Dar nu e " doar " despre roți alunecarea pe un drum înghețat. Vremea ajunge tot drumul sub capota. De fapt, echipele de NASCAR (nu se obține mult mai gravă decât NASCAR când vine vorba de " sub capota ") de testare și ton mașinile lor în diferite climate, în scopul de a evita orice surprize legate de vreme în ziua cursei [Sursa: Union-Tribune]. Există chiar și o modalitate de a furniza mecanic aer la o temperatură anume, presiunea și umiditatea direct la priza de aer a motorului, astfel mecanica NASCAR puteți vedea exact cum masina se va răspunde în anumite condiții atmosferice.

Asta e pentru curse. Camioane nu de obicei nevoie pentru a merge de la zero la 60 de mile pe oră în trei secunde. Dar e aceeași idee generală. Vremea afectează performanța. Cu camioane, precum și orice tip de automobil, de altfel, sub-capota efecte climatice tind să coboare la două aspecte principale:. Start-up și de putere globală

În acest articol, vom găsi cum climate extreme afecta modul în automobile și camioane funcționează. Ne vom uita în mod specific bateriei și performanțele motorului în condiții de vreme foarte caldă și foarte reci, iar noi vom verifica ce șoferii pot face pentru a pregăti vehiculele lor pentru temperaturi extreme. Nimeni nu vrea să fie blocați în mijlocul pustietății, atunci când este 10 de mai jos (-10 grade F sau -23 grade C)

De asemenea, atunci când este de 110 de grade F (43 grade C):. Cei mai mulți oameni vreme rece asociat cu probleme de baterie, dar caldura extrema este, de fapt chiar mai daunatoare la sursa de alimentare un camion de.
extr

Page [1] [2] [3]