Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> sub capotă >> motoare >> 

Cum Putere Works

 
How Putere Lucrari
Cautati articolul Cum Putere Works Introducere în modul în care funcționează Putere

Sport auto Image Gallery
Alexandra Wyman /WireImageTwo high-cai putere Dodge Challenger alinia la banda trageți. Vezi mai multe poze masini sport.

Sunt sanse ai auzit despre cai putere. Doar despre fiecare anunț masina la TV se menționează, oamenii vorbesc despre masinile lor Bandy cuvântul despre și chiar cele mai multe mașini de tuns iarba au un autocolant mare pe ele să-ți spun de rating de cai putere.

Dar ceea ce este de cai putere, și ceea ce înseamnă Evaluarea cai putere în termeni de performanță? În acest articol, veți afla exact ceea ce cai putere este și modul în care puteți aplica în viața de zi cu zi.

cai putere Termenul a fost inventat de inginerul James Watt. Watt a trăit 1736-1819 și este cel mai renumit pentru munca sa privind îmbunătățirea performanțelor motoarelor cu aburi. Suntem, de asemenea amintit de el în fiecare zi, atunci când vorbim despre becuri de 60 wați.
Următoarea Up

 • Cum forță, putere, cuplu și energie de lucru
 • Performance Engine Quiz
 • HowStuffWorks Forum: Ți-e frică de motorul mașinii dumneavoastră
 • TreeHugger.com:? Top 5 a tehnologiilor pentru motoare Site-ul

  Povestea spune că Watt a fost de lucru cu ponei de ridicare cărbune, la o mină de cărbune, și a vrut o modalitate de a vorbi despre puterea disponibile de la unul din aceste animale. El a descoperit că, în medie, un ponei mea ar putea face 22.000 de picioare-livre de lucru într-un minut. A majorat apoi că numărul de 50 la suta si raportat măsurarea cai putere la 33.000 de lire sterline de picior-de lucru într-un minut. Este acea unitate de măsură arbitrară, care a făcut drum de-a lungul secolelor, iar acum apare pe yourcar, masina de tuns gazon dvs., lanțul a văzut și chiar în unele cazuri aspiratorul
  .  Ce înseamnă cai putere este aceasta: În hotărârea Watt lui, un cal poate face 33.000 de picioare-livre de lucru in fiecare minut. Deci, imaginați-vă un cal ridica cărbune dintr-o mină de cărbune așa cum este arătat mai sus. Un cal exercitând o cai putere poate ridica 330 de lire sterline de cărbune de 100 de picioare într-un minut, sau 33 de lire sterline de cărbune 1.000 de picioare într-un minut, sau 1.000 de lire sterline 33 de picioare într-un minut. Puteți face până orice combinație de picioare și de lire sterline care iti plac. Atâta timp cât produsul

  Page          [1] [2] [3] [4]