Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> calculator >> hardware de calculator >>

Cum Store Mac App Works

How de Mac App Store Lucrările
Introducere în Mac App Store

Nu au fost vremurile de demult un hassle? Spuneți că ați avea nevoie cel mai nou Call of Duty joc pentru Mac. Ar trebui să călătorie la un magazin de vânzare cu amănuntul brick-and-mortar și se uita prin pachete pe rafturile magazinelor pentru a găsi. Nu este în stoc? Apoi, va trebui să-l cumpere de la un magazinului on-line și, fie printr-o stea de descărcare de lungă durată și procesul de instalare manual sau așteptați pentru un disc pentru a fi livrate -. În șapte și 10 zile lucrătoare

Introduceți Mac App Magazin. Lansat în ianuarie 2011, se permite utilizatorilor Mac pentru cercetare și descărca aplicații gratuite sau plătite, chiar de la computerul lor, cu doar câteva clicuri. Începând cu luna august 2011, Mac App Store a fost disponibil in 90 de tari si 21 de categorii diferite conținut cu sute de aplicatii, de la cartonașe lingvistice la rutine de yoga.

Mac App Store este preinstalat pe Mac-uri vândute cu OS X Lion (versiune 10.7) sisteme de operare. Pur și simplu căutați pictograma Mac App Store, care este un cerc albastru cu un contur alb și un " A " în mijloc.

În cazul în care Mac-ul rulează un sistem de operare mai vechi, s-ar putea fi în continuare posibilitatea de a descărca App Store Mac. Store Mac App este compatibil cu OS X Snow Leopard (versiunea 10.6) și disponibil pentru download gratuit, atunci când upgrade la OS X Lion. Pentru a obține Mac App Store, faceți clic pe pictograma Apple din stânga sus a ecranului, apoi selectați ". Actualizare de software " După ce apare o casetă de dialog, faceți clic pe " instala " buton. Când instalarea este completă, va trebui să reporniți Mac si lansarea Mac App Store de la pictograma din doc computerului.

Mac App Store este similară în aparență și funcție pentru a App Store deja-existente pe iPhone și iPad-uri. Pentru a deschide magazinul pe un computer, faceți clic pe pictograma Mac App Store de pe desktop dock computerului. După ce se deschide App Store Mac, utilizatorii pot căuta aplicații după nume sau un cuvânt cheie, căutați aplicații pe categorii, vedere " nou și demn de remarcat " aplicații sau a verifica afară favorite personalului.

Mac App Store este modelat după alte aplicații Mac, cu built-in utilitati de cumpărare, cum ar fi iTunes și iBooks, prin care mai mult de 15 de miliarde de cântece și 130 de milioane de cărți au fos

Page [1] [2] [3] [4]