Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> ştiinţă >> Știința vieții >> în interiorul mintea >>

Cum Addiction Works

How Toxicomanie Works
Introducere în modul în care funcționează Addiction

Povești despre cum dependenta a distrus vieți sunt comune în societatea noastră de astăzi. Rapoarte ale lungimilor dependente va merge la și actele întunecate vor comite pentru a obține medicamente, cum ar fi cocaina crack, heroina și chiar alcool, abundă -. Servind povești ca atentionare de a păstra pe alții urmând aceeași cale

Există multe întrebări cu privire la natura de dependenta. Este negarea un bun indicator de dependenta? Sunt unele medicamente la fel de captivant ca oamenii spun? Există întrebări chiar și atunci când vine vorba de consumul de droguri si tactici de prevenire a alcool-utilizare. În scopul de a convinge o persoană să nu folosească o substanță, capcanele de dependenta sunt uneori exagerate. Overexaggeration poate provoca sentimente de neîncredere.

Poate cea mai bună abordare la prevenirea abuzului de substanțe este o înțelegere clară, concisă a procesului de dependenta si efectele pe care le poate avea asupra utilizatorului. În acest scop, cercetatorii au ajuns la o vedere tapiterie și bazate pe știință de dependenta. Am învățat mult în ultimele decenii, inclusiv ideea ca dependenta nu poate veni doar de la care abuzează de substanțe, dar și cu comportamente, cum ar fi sexul si a manca.


Deși am ajuns departe în studiul de dependenta, este încă un concept relativ nou. Acum doar câteva sute de ani, și timp de secole înainte de asta, atitudinea generală față de alcool, a fost că aceasta a fost consumat pentru că oamenii au vrut să-l consume, nu din cauza unei necesități interne sau externe [sursa: Levine]. Dar, așa cum rapoarte și confesiuni a venit de la oameni care au simtit nevoia imperioasă de a consuma alcool și droguri (o dată au devenit mai accesibile), ideea noastră despre anumite substanțe schimbat, iar am dezvoltat conceptul de dependenta.

A fost inițial a crezut că anumite substanțe, cum ar fi alcoolul și, mai târziu, opiu, posedat proprietăți de dependență, adică conținutul lor au fost de vina. Această idee mai târziu sa mutat, si dependenta a fost considerat a fi o parte din caracterul dependentului. Dependența de droguri și alcool a fost văzută ca un defect de personalitate - că persoana nu se putea comporta. Mai târziu, dependenta a ajuns să fie privit ca ceva de la care o persoană a suferit, ca o boală.

Deși știm că anumite substanțe acționează asupra creierului in moduri care fac

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]