Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> economie >> valută >>

Modul în care noua $ 20 Bill Works

How New $ 20 Bill Lucrari
Căutați articol Cum New $ 20 Bill Works Introducere în modul în care noile $ 20 Bill Lucrărilor

Sistemul Rezervei Federale a lansat o nouă și îmbunătățită $ 20 proiect de lege octombrie 9, 2003. Noile legi au fost puse în circulație prin intermediul sistemului bancar comercial al națiunii. Complet cu noi elemente de design si caracteristici de securitate îmbunătățite, restructurat $ de 20 Proiectul de lege este mai dificil pentru falsificatori de a reproduce

Potrivit noua culoare de bani, moneda nou proiectat va fi "., Deoarece acestea sunt mai sigure mai greu de fals și mai ușor de a verifica; inteligentă să stați în fața falsificatorilor-tech savvy; mai sigur pentru a proteja integritatea monedei americane ".

de aproape un an, bănci și alte întreprinderi și organizații care mașini și ATM-urile de casă de numerar casa sau Fabricare lucrat cu Biroul de Gravură și Imprimare a se asigura că Echipament lor ar fi compatibil cu noua monedă, dar ar fi în continuare în măsură să se ocupe de facturile de proiectare mai mari. Nou- și vechi-proiectare $ 20 facturi va fi utilizat simultan până notele mai mari sunt îndepărtate treptat din circulație, cu ajutorul instituțiilor bancare și apoi sa retras de Federal Reserve.

20 $ Nota nu va fi singura lege trece printr-o revizuire - un nou $ 50 proiect de lege este programat pentru lansare în 2004 și o nouă 100 $ factura este planificată pentru anul 2005. Potrivit surselor, noi modele pentru 5 $ si 10 $ facturi nu au fost încă să fie stabilită și sunt încă în curs de examinare. Și, încă, nu există planuri pentru un redesign de $ 1 și $ 2 facturilor.

În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre noile elemente de design și caracteristici de securitate ale noii $ de 20 proiect de lege și discuta interesant abordarea guvernul federal a luat pentru a informa publicul cu privire la noua notă.
Lansarea Video Cum Money este făcut bani Makeover

Într-un efort de a rămâne mai multe etape înainte de contrafacere criminali, Statele Unite ale Americii intenționează să introducă moneda noile modele fiecare sapte pana la 10 ani. Cu ultima makeover bani american în 1996, planul este chiar la timp.

Similar cu predecesorii săi cele mai recente în mărime, formă și securitate, noua $ de 20 de proiectare dispune de trei garanții cheie care pot fi verificate cu ușurință cu doar cauta atent la proi

Page [1] [2] [3] [4]