Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> afaceri >> comunicații de afaceri >>

Cum Sondaje Work

How sondaje online Work
Cautati articolul Cum sondaje online de lucru Introducere în modul în sondaje online

lucreze în lumea afacerilor online, o idee netestat este o idee rea. Înainte de a petrece milioane de dolari proiectarea, producerea și comercializarea unui produs, companiile trebuie mai întâi să dau seama dacă cineva chiar vrea să-l cumpere. Acest proces este numit de cercetare de piață. Cercetare

Piata este o afacere mare. Companiile americane cheltuiesc miliarde de dolari în fiecare an pe focus-grupuri, testarea produselor, interviuri și sondaje - toate intr-un efort pentru a determina care este logo-ul catchiest dintre ele, care aroma de cip de cartofi este piesa cea mai captivant și care pop va fi următorul mare lovit [Sursa: The Huffington Post].

Pentru a economisi timp și bani, multe companii se indreapta catre cercetare de piata on-line. Sondaje, în special, poate fi ușor realizat online, sau pe e-mail. Costul unui studiu de 200 de persoane, e-mail este de 2.500 $ la 5.000 $. Pentru a obține același număr de răspunsuri la un sondaj poștă ar costa între 5.000 $ și $ 7.000 de, și sondaje de telefon poate rula fel de mare ca $ 15.000 de [sursă; Yahoo! Small Business].

Ca un stimulent pentru consumatori pentru a completa sondaje online, companiile le oferă recompense. La site-uri Web, cum ar fi e-Recompense și MySurvey, consumatorii, fie câștiga bani sau puncte pentru fiecare studiu au completeze și să prezinte. Aceste puncte pot fi folosite pentru recompense, cum ar fi reduceri la produse, mila de avion gratuite sau carduri cadou benzina.

sondaje online cu recompense sunt o situație potențial win-win pentru companii și consumatori. Compania de cercetare de piață devine valoros din publicul țintă sondaj, iar consumatorul este plătit pentru timpul său, prin reduceri și freebies la produsele el place.

Singura problema cu consumatorii recompensarea pentru a lua sondaje online este faptul că le oferă motivația de a trișa. Mai multe anchete vă completați, mai multe puncte te. Deci, oamenii de creatie: Ei răspund în mod aleatoriu la întrebările sondajului cât mai repede posibil, să stabilească mai multe adrese de e-mail pentru a răspunde la același studiu de cinci sau șase ori, sau mint despre demografice lor (un bărbat alb, spune că e un feminin negru, de exemplu), pentru a participa la sondaje pentru care altfel nu ar beneficia [sursa: Frost & . Sullivan]

În acest articol How