Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> Condiții boli >> durere de cap >>

Cum folosesc medicamente de prevenire în condiții de siguranță?

How pot utiliza medicamente de prevenire în condiții de siguranță?
Căutați articol Cum folosesc medicamente de prevenire în condiții de siguranță? Cum folosesc medicamente de prevenire în condiții de siguranță?
Cum să utilizați dureri de cap Medicamente în siguranță
 • Asigurați-vă că spuneți medicului dumneavoastră despre toate alte medicamente pe care le luați.
 • Fii constient de interacțiuni medicamentoase posibile .
 • Învață ce ar trebui să evite în timp ce lua medicamente.
 • Dacă prezentați reacții adverse, discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă se poate face ceva pentru a le reduce.
 • Fiti rabdatori -. este nevoie, uneori, o perioadă de 4 până la 8 săptămâni să știe dacă un medicament este potrivit pentru tine Site-ul

  Uneori un tip de medicament preventiv poate opri de lucru. Atunci ar putea fi necesar să luați un alt. Cu toate acestea, nu trebuie să schimbați medicația fără să discutați cu medicul dumneavoastră. Cât de eficiente un medicament preventiv este depinde foarte mult de modul în care îl utilizați. Aceste tehnici vă vor ajuta să utilizați medicamente în condiții de siguranță în timp ce veți obține cel mai mare beneficiu din aceasta. Site-ul

 • ia medicamente în sumele și la orele prescrise de medicul dumneavoastră.
 • Aflați Reacții adverse frecvente ale medicamente luați. Când aveți aceste sau alte efecte secundare, le raporteze cu medicul dumneavoastră.
 • Fii dispus să încerce alte medicamente preventive medicul dumneavoastră vă poate sugera în cazul în care prima alegere nu funcționează bine pentru tine.
 • Păstrați un record de modul de medicamente dvs. atingere dureri de cap și orice simptome care le aveți.
 • face numiri periodice cu medicul dumneavoastră pentru a discuta modul de bine faci pe medicamentele. Site-ul

  experiența cu aceste medicamente va fi unic pentru tine. Amintiți-vă, găsirea dreptul de medicamente poate lua timp. De lucru cu medicul dumneavoastră pentru a găsi unul care este potrivit pentru tine.
  Cum ia medicamente preventive?

  medicamente de prevenire se iau una sau mai multe ori pe zi. Îl luați în aceeași doză și în același timp, în fiecare zi. În cazul în care tipul de medicamente preventive luați nu funcționează bine, poate fi necesar să încercați un alt tip. De obicei, luați un tip de medicament preventiv timp de aproximativ 4 până la 8 săptămâni pentru a vedea cât de bine funcționează înainte de medi

  Page [1] [2]