Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> timp liber >> de curte jocuri distractive >>

10 Classic Piscină Games

10 clasice Piscină Jocuri
10 Classic Piscină Jocuri

Vara este timpul piscină. Când temperaturile cresc, copii și adulți efectiv la piscine pentru a vă răcori în și să se joace unele jocuri clasice de biliard.

Găsirea un bazin pentru a juca aceste jocuri nu este așa de greu, cel puțin în Statele Unite Există mai mult de 10.4 milioane de piscine rezidențiale și 309,000 piscine publice în America de [sursa: CDC]. Primele Piscinele publice au fost construite la sfarsitul secolului al 19-lea, în mare parte în cartierele de imigranți aglomerate din orase precum Boston și New York. Destul de ciudat, prima piscina municipal, strada Cabot baie in Boston, nu a fost construit pentru odihna, ci pentru a oferi facilități de baie pentru familiile cartier care nu aveau alte mijloace de a obține curat [sursa: Martin].

Odată ce ați găsit piscina, e timpul pentru a planifica jocuri. Am adunat o listă de 10 de favorite absolute pentru a face cele mai bune de o zi lungă de vară fierbinte în apă. Să începem cu cel mai iubit joc vreodată, numit dupa un explorator din secolul 13
10:. Marco Polo

Acesta este regele tuturor jocurilor clasice de biliard. Cu mult înainte de elevi invata despre adevarata Marco Polo, un explorator italian din secolul 13 care a trăit în China și a scris pe larg despre călătoriile sale, ele sunt experți în această versiune acvatic al Bluff Blind Man.

Pentru a juca Marco Polo, aveți nevoie de cel puțin două persoane, dar e mai bine cu o mulțime de mici. O persoană este desemnată a fi ". Marco " Acea persoană trebuie să închidă ochii și să încerce să etichetați restul de oameni în piscină. Pentru a localiza alte persoane, el folosește o formă primitivă de sonar, strigând afară " " Marco! la care toți ceilalți trebuie să răspundă, "! Polo " Folosind direcția vocile ca un ghid, orb Marco lunges după Polos lui. Prima persoană care urmează să fie etichetat este noul Marco.

Normele de Marco Polo sunt destul de simple, dar aplicarea ei poate fi dificil. Marco ar putea încerca să se strecoare o privire, sau ar putea să nu țipi polos " " Polo.; Într-o mișcare clasică smucitură, The polos ar putea lăsa chiar la piscină în întregime. Pentru a combate acest inselaciune, unii jucători permit Marco să țipe, " pește pe uscat "! atunci când el suspectează cineva a părăsi piscina [sursa: Retroland]. Dacă e drept, " " de pește . devine noul

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6]