Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> sub capotă >> întreținerea vehiculelor >>

Cum se curata Wheel Bearings

How se curata Wheel Rulmenti
Cautati articolul Cum pentru a curăța Wheel Rulmenti Cum pentru a curăța Wheel Rulmenti

O componentă importantă a oricărei roți este rulmenti sale. Roti auto, roți skateboard și roți de motociclete au toate rulmenti. Rulmenți roți suportă greul frecarea dintre axul și roata, astfel încât rotația roții este buna. Un rulment roata este un disc cu o rulment interior, care se rostogolește și permite mișcarea roții, reducând în tot acest timp frecare. Rulmenții roților trebuie să fie unse și reambalate în mod regulat pentru a rula corect [sursa: Frantz]. În cazul în care mașina este vibrează sau stridente, este timpul pentru a curăța și unge lagărele roților. Iată cum.

  1. Scoateți rulmenții roților din roata masina ta.
  2. Se pune o minge de grăsime în palma. Poate doriți să poarte o pereche de manusi de cauciuc pentru a proteja mâinile tale.
  3. Împingeți lagărul în grăsime cu cealaltă mână. Împingeți în capătul mare primul astfel încât pasta devine forțat în părțile interioare ale rulmentului.
  4. Continuați să împingeți unsoare în capătul mare, de cotitură lagărul din jurul astfel încât unsoare iese în jurul capătul mic al lagărului .
  5. Spread pasta astfel încât să acopere partea exterioară a lagărului [sursa: PCC]. Site-ul