Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> sub capotă >> întreținerea vehiculelor >>

Cum de a preveni Automotive Rust

How a preveni Automotive Rust
Cautati articolul Cum pentru a preveni Automotive Rust Introducere în modul de a preveni Automotive Rust

Păstrarea mașina în stare bună de funcționare necesită întreținere regulată și observare atentă. O problemă orice automobilist dorește să evite este rugina. Rust face nu numai masina ta mai puțin atractivă, aceasta poate provoca leziuni grave, dacă nu sunt controlate.

Rust este oxid de fier, o moleculă constă din doi atomi de fier și trei atomi de oxigen. Este produsul unui proces electrochimic numit de coroziune. Pentru a crea rugina, trei factori trebuie să fie prezent: un anod, un catod și un electrolit. Un anod este o bucată de metal, care va lansa cu ușurință electroni în condițiile potrivite. Catozi sunt metale care vor accepta electroni. Electrolitii sunt lichide care facilitează mișcarea electronilor.

După cum electroni curg de la anod la catod prin electrolit, de corodeaza metalice anod. În cazul metalelor cu fier în ele, o parte din metalul anodului devine rugină. Pe măsură ce metalul corodează, slăbește. Asta nu e ceva ce vrei să se întâmple trebuie să autovehiculului.

Există mai multe puncte de pe masina ta, care sunt mai sensibile la rugina. De exemplu, motor, cadru, șasiu, sistem de evacuare masina ta si compartimentul portbagaj poate dezvolta rugina. Echipamente opționale, cum ar fi cârligele Trailer, pot cădea, de asemenea, prada la coroziune. Rust poate chiar ataca suprafetele vopsite pe masina ta.

A scăpa de rugina este o provocare. Este mai ușor să ia măsuri pentru a preveni rugina decat sa-l eradica. În cazul rugină, o uncie de prevenire este în valoare de o lira de cura.

În acest articol, ne vom uita la fel de condiții care pot cauza vehiculul dumneavoastră la rugina. Ne vom uita, de asemenea, la modalitati de a preveni rugina, precum și modul de a scăpa de ea, dacă mașina prezintă deja semne de coroziune Review Lansarea Video Street vamal:. Sfaturi Tech: Joe despre Rust reparare conditii care cauzeaza Automotive Rust

Pentru ca are nevoie doar de rugină un anod, catod și electrolit pentru a forma, masinile sunt sensibile la aceasta. Metalul in masina poate acționa ca anod și catod. Apa este un electrolit. În cazul în care clima este suficient de umed, masina ta poate dezvolta ruginii chiar dacă e sub acoperire.

Unele substanțe face mai ușor pentru rugina, pentru a forma pe masina ta. Una dintre cele mai comune este de sare. În

Page [1] [2] [3] [4]