Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> Sisteme de piese auto >> remorcare >> accesorii Hitch >>

Winches

How Cabestane lucru
Căutați articol Cum Lebade de lucru Introducere în Cum Lebade lucru

Dacă ați văzut " Die Hard, cu o răzbunare, " știți că eroul filmului nu a fost Bruce Willis sau Samuel L. Jackson. Nu a fost chiar Dodge Ram au folosit în urmărire de mașini finală. Nu, eroul filmului a fost o troliu pe partea din față a acestei Ram. Datorită acesteia, Willis și Jackson au fost capabili de a ajunge la băieții răi pentru o prezentare finală.

Cei mai multi oameni nu merg în jurul valorii de gândire despre vinciuri de remorcare, sau troliuri deloc, dar dacă ai nevoie de o, vei fi bucuros una este de aproximativ. Un troliu este un mecanism care șerpuiește sârmă în jurul unui tambur păstrând în același timp o tensiune constantă pe ea. Vinciuri de remorcare sunt un tip de echipament de tractare, care sunt suficient de puternice pentru a trage mașini și camioane. Pe tractări auto, un troliu de remorcare trage autoturisme pe platforma, fie de remorcare, dacă este un camion de remorcare platformă, sau în sus, în Sling remorcare dacă este un camion de remorcare stil trageți. Grave off-teren accidentat folosi vinciuri pentru a se scoate din noroi adânc. Troliul pe partea din față a vehiculului, în " Die Hard " folosit motorul său, precum și greutatea de camioane, pentru a încet și sigur de presă sârmă pentru Willis și Jackson să se urce pe.
Alegerea Lebade

Cel mai important lucru de a păstra în minte în timp ce alegerea unui troliu este modul vei utiliza. De asemenea, trebuie să țină cont de puterea de greutate și cadru al vehiculului pe care doriți să montați troliul pe. Cumpararea un troliu grele nu face o mulțime de sens în cazul în care vehiculul dumneavoastră nu este suficient de puternic pentru a folosi toată puterea troliului de. De asemenea, trebuie să ia în considerare, dacă doriți un troliu automată sau manuală, și ce fel de cablu, sârmă sau lanț pe care doriți să utilizați cu troliul.

Dacă nu sunteți un șofer de camion de remorcare, probabil vei fie cu ajutorul unui troliu pentru off-road. Un troliu montat pe bara de protecție din față sau din spate a unui vehicul off-road poate fi folosit pentru a trage vehiculul din noroi (prin atașarea cablului sau lanțul de o stâncă sau copac) sau se poate trage alte vehicule din noroi. Atunci când cumpără un troliu pentru off-road, aveți nevoie pentru a cumpara una cu o cantitate adecvată de putere. Aceasta este linia de tragere de ponderare tro

Page [1] [2] [3]