Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale salbatice >> mamifere >>

Otter

Otter
Otter

Otter, un mamifer care trăiește în și în apropierea apei. Vidrele sunt legate de nevastuici, bursuci, si sconcsi. Ele sunt remarcat pentru capacitatea lor de ludic și înot, în cazul în care prins tineri, membri ai cele mai multe specii animale de companie fac inteligente. Vidre se găsesc în cea mai mare din lume. Două specii trăiesc în America de Nord-vidra râu (numit, de asemenea, comun, țara, sau vidra canadian) și vidra de mare.
Înoată vidră de mare și plutește pe spate.

Vidra râu locuiește în apropiere și de apă dulce în întreaga America de Nord la nord de Mexic. Acesta cantareste 10 până la 30 de lire sterline (4,5 la 13,5 kg) și este de la 35 la 54 de inci (90 la 140 cm), inclusiv lung de 18 inch (45 cm) coada. O vidră râu are un cap bont, un gat gros, și un corp tubular aproximativ care îngustează la o coadă greu, conic. Corpul său aerodinamic, picioare scurte, iar picioarele palmate acesta un inotator excelent strat maro este gros și neted, și face blana durabil face. Vidre

River construi dens cu intrări subacvatice în băncile de fluxuri sau lacuri. Ei petrec majoritatea timpului lor în apă, și atunci când scufundări sunt în măsură să închidă nările și urechile. Acestea sunt cele mai active la vidre River noapte mânca în principal raci, broaste, broaște țestoase, și pește. Ei au una până la patru pui în fiecare an. Puii trebuie să fie învățați să înoate și nu lasă mamele lor până când nu sunt aproximativ un an. Adulți și tineri de ore de cheltuieli de alunecare în jos pe malurile râurilor sau zăpadă în apă.

vidrele de mare trăiesc în grupuri, în paturi de mică adâncime alge între Insulele Aleutine și pe coasta Pacificului în măsura în sud ca sudul Californiei. Ele sunt mai mari decât vidre râu. Masculul are o greutate de până la 80 de lire sterline (36 kg) și este de aproximativ patru picioare (1,2 m) lungime; femela este ceva mai mic. Coada vidra de mare este mai scurtă decât cea a vidra râu, dar picioarele din spate sunt mai mari și sunt aplatizate în inotatoare mari. Înoată vidră de mare și plutește pe spate. Acesta pune o piatră pe piept și-l folosește ca o nicovală pentru ruperea crustacee deschis, alimente-șef. Vidrele de mare nu au un strat de grăsime pentru izolare, dar aerul prins în lungi fibre, moale din păr îi ține de cald.

vidrele de mare, o dată vânate de dispariție aproape pentru blană întunecat foarte apreciate maro, sunt protejate de dreptul internațional. Cu toate aces

Page [1] [2]