Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale salbatice >> păsări >>

Swallow

Swallow
Swallow

Swallow, o familie mare de păsări-mananca insecte. Swallows se regăsesc în aproape toate părțile lumii și sunt migratoare. Există aproximativ 80 de specii, inclusiv Martins.
Rândunicile sunt printre primele păsări să se întoarcă la nord, în primăvara anului.

înghite de obicei migrează în stoluri mari. Migrează în timpul zilei și roost peste noapte. Rândunelele sunt printre primele păsări pentru a reveni la nord, în primăvara anului. Misiunea San Juan Capistrano, aproape de Los Angeles, este cunoscut pentru rândunica de stâncă, care revin în mod regulat în fiecare primăvară.

Rândunicile sunt de la aproximativ patru la nouă inci (10 la 23 cm) lungime, și au mult timp, , aripi gratioase puternice. În multe specii, coada este profund bifurcată. Picioarele lor mici, slabe sunt mai potrivite pentru stinghie și agățându decât pentru mersul pe jos. Mici facturile deschise larg pentru a prinde insecte în aer. Penajul este de obicei închis de mai sus, de multe ori cu un luciu metalic, si mai usor de mai jos. Înghite și Swifts arata foarte mult la fel, dar nu sunt legate.

înghite adesea trăiesc în colonii mari. Obiceiurile lor de cuibarit variaza foarte mult cu specia. Cele trei până la șapte ouă sunt albicioase, sau alb cu pete maro. Sunetul de obicei făcută de inghite este un ciripitul sau chițăit.
Ce inseamna o Înghițiți Doriti să Swallow?

A înghițitură este un Songbird cu o gura mare. Gura aceasta pasare este perfectă pentru prinderea insectelor, cum ar fi tantarii. Ca muste înghiți, deschide gura larg și scade până multe insecte-pe toate odată. În timp ce zboară, rândunica poate, de asemenea repezi de o gura de apa dintr-un lac sau un iaz.

Ai putea crede ca o rândunică, cu gura mare, ar fi un cântec tare. Dar nu. Înghite au tendința de a Twitter, sau ciripit, atunci când cântă. Sunați la un Randunicii sună ca "Cheat, ieftin."

inghite hambar poate fi cea mai răspândită de toate păsări cântătoare. Ei trăiesc în America de Nord, America de Sud, Africa, Asia si Europa. Hambar rândunica este cunoscut pentru cuiburi de noroi, care se acumulează în hambare și alte clădiri.
Tipuri de Swallows

hambar Rândunica coada-furculiță se găsește practic în întreaga lume. Ea are părțile superioare albastre și un piept de castan. Barn inghite construiesc frecvent cuiburi de noroi și iarbă pe grinzi sau căpriori în hambare și alte clădiri.

Rândunica copac, găsit în regiunile cu cli

Page [1] [2]