Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale de companie >> câini >>

Cum sa faci Dog Clothes

How a face Dog haine
Cum sa faci Dog haine

Cainele tau este iubit și poate fi la modă, de asemenea. Prin realizarea de haine de câine acasă, tinuta cainele poate potrivi vreme, sezonul de vacanță sau garderoba ta. Și e mult mai ușor decât ați putea crede. Urmați aceste instrucțiuni simple și cainele tau va avea tinutele cele mai stilate în parc caine.

  1. Decideți ce tinuta doriți să vă pentru cainele tau. În afară de sărbători sezonul de îmbrăcat ca Moș sau Cupidon, există motive practice pentru a rochie cainele. Dacă locuiți într-un climat rece, cainele cu par scurt vor bucura de un pulover sau labei calde de protecție pentru cei mijlocul iernii plimbări.
  2. Alegeți o țesătură. Amintiți-vă de a alege materiale care sunt ușor de a lucra cu și care va fi confortabil pentru cainele tau. Tesaturi cu întindere sunt mai ușor de a lucra cu și mai ușor de pus și decolare de cainele tau.
  3. Măsurați cainele cu o măsură de bandă. Măsura până una membru față, peste picioare si pe alte membrelor din față. Această măsurătoare va determina lungimea haina lui. Apoi, măsoară circumferința gâtului cainelui. Această măsurătoare va determina dimensiunea guler. Apoi măsoară lungimea trunchiului cainelui tau de la sfârșitul gâtului la începutul cozii. Această măsurătoare va determina dimensiunea corpului îmbrăcăminte de. În cele din urmă, măsura lățimea câinele în jurul spate și stomac. Acest lucru va determina dimensiunea piept haina lui. Înregistra toate măsurătorile.
  4. Desenați modelul pe hârtie, folosind măsurătorile pe care le-ați înregistrat. Dacă nu se simt confortabil crearea unui model, puteți găsi multe cărți de model și modele on-line. Modele online pot fi redimensionate pentru a se potrivi măsurători cainelui.
  5. Pin model de tesatura si se taie de-a lungul marginii de model. Site-ul