Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> cluburi și rețele sporturi de aventură >>

Cum Suprafață de rulare ușor! Suprafață de rulare ușor Works

How! Lucrari
Căutați articol Cum suprafață de rulare ușor! Lucrări Introducere în Cum Suprafață de rulare ușor! Lucrari

Nu e ceva distinct american despre individualismul accidentat asociat cu odihna off-road; e doar tu, autovehiculul si propria cale prin sălbăticia naturii. Există, de asemenea ceva dureros ironic despre un sport care premiile frumusețea pustie neatins în timp ce rulează pe anvelope cu mari noduroase

Ca off-road -. Un sport care include ATV-uri, motociclete off-autostrada, snowmobile și vehiculele cu patru roți-drive, cum ar fi Jeepuri si camionete - devine tot mai popular, pune mai mult de o amenințare pentru sănătatea habitatelor naturale de la distanță

Dar off-teren accidentat nu sunt singurele vinovate.. Adevărul este că tot recreere în aer liber prezintă un risc pentru ecosistemele fragile. Dacă rulote lăsați alimente și gunoi la un camping, ea poate atrage urșii și bloca fluxuri cu resturi. Pescuitul excesiv poate epuiza populații marine pe cale de dispariție în extincție. Chiar excursioniști pot perturba echilibrul natural al unei păduri de tropaind prin zonele de reproducere sensibile.

entuziaști cu experiență în aer liber știe că viitorul activităților lor preferate se bazează pe creșterea gradului de conștientizare a practicilor etice și de recreere administrare activă a terenului pe care ei joacă.

În 1985, Serviciul forestiere SUA a lansat benzii de rulare ușor! program pentru a aborda impactul recreere în aer liber - și off-road de conducere, în special - pe marile sine aer liber. În 1990, suprafață de rulare ușor! sa mutat în sectorul privat, în cazul în care este acum gestionată ca un non-profit. Organizația a devenit un avocat puternic pentru educație în aer liber și gestionarea durabilă a terenurilor.

Suprafață de rulare ușor! lucrează în strânsă colaborare cu publicul prin formarea mii de cetățeni obișnuiți să fie Formatori benzii de rulare care promovează mesajul programului în comunitățile lor. Organizatia, de asemenea colaborează cu lideri din industrie, cum ar fi Goodyear, Yamaha și Jeep pentru a promova utilizarea etică în aer liber a produselor lor.

Păstrați lectură pentru a afla mai multe despre misiunea și principiile fondatoare ale benzii de rulare ușor! și modul în care se pot implica.
Suprafață de rulare ușor! Misiunea

suprafață de rulare ușor! nu încearcă să scoată în afara legii off-road sau strica distractiv în aer liber nimănu

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6]