Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> familial >> parinti >> 

Noțiuni de bază pentru copii pentru a asculta You

 
Getting copiii să te asculte
Căutați articol Noțiuni de bază copiii să te asculte Noțiuni de bază copiii să te asculte

Iata cateva tehnici care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți comunicarea cu copiii tai. Aceasta nu înseamnă neapărat că te superi sau de acord cu ceea ce spui, ceea ce este în regulă, dar cel puțin vor auzi ce spui.
Vorbind in Raport audiat

Mama:
& quot; te-am informat ori googolplex să se abțină de la supărătoare fratele tau & quot;

pentru copii:.?
& quot; nu, mama & quot;

Când vorbești cu copiii, trebuie să păstrați câteva lucruri în minte

Dacă ai ceva de spus, si doriti sa fie auzit, procedați în felul următor:. Site-ul < li> Dă-te jos la nivelul copiilor dumneavoastră.

 • Utilizați cuvinte simple.
 • Treci la subiect.
 • Nu țipa. Site-ul Noțiuni de bază până la Nivelul copiilor dumneavoastră

  Când doriți cu adevărat să copiii să te aud când vorbești, pentru a primi fizic până la nivelul lor. Dacă nu se poate ghemuit, alege-le și pune-le în poală. Sa arate chiar în ochi, vorbesc calm și încet, și spune ce ai de spus. Nu fi vag sau murmurul și nu încercați să impresioneze copiii cu vocabularul extins fabulos.

  Încurajați-vă copiii să vă privesc în ochi. Copiii pot fi în picioare chiar în fața ta și să aibă un cap bobbly ca acei caini care stau în fereastra din spate a unor autoturisme. Bobble, bobble, bobble
  Ei nu acordând o atenție

  Tu cu siguranță nu trebuie să trecem la nivelul copiilor dvs. să spun, & quot;.. Bună dimineața, & quot; sau & quot; Ți-e foame & quot; Salvați acest tip de acțiune pentru conversații serioase, cum ar fi, & quot; Acum, Simon, ce-ai făcut cu cheile mamei & quot; sau, & quot; Ai înțeles de ce ai ajuns în necaz pentru lovirea fratele tău în cap cu bâta & quot; Dar nu uitați că cea mai importantă parte a comunica este în curs de un bun ascultător. . Comunicarea nu poate funcționa în ambele sensuri atunci când sunteți faci tot vorbesc și nici unul dintre ascultare
  Utilizarea cuvinte simple

  Ca adulți, părinți, uneori, sunt suficient de curajos pentru a spune, & quot; Ce exact
  înseamnă că & quot; Ei fac acest lucru în speranța că nu suna prea mult ca un dobitoc. Copii, pe de altă parte, vor zâmbi la tine, și din cap, sau mai bine încă, se holbeze la tine cu un aspect gol pe fețele lor.
  Evita o interpretare greșită

  Iată câteva comparații reale de interpretări d

  Page          [1] [2] [3]