Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> gradina gazon >> grădinărit >> plante grădini de legume >> ierburi legume >> 

Celery

 
Celery
Țelină Descriere

Gustul unic, puternic de telina este recunoscut instantaneu. Această legumă populară face o gustare minunată, sănătos și este, de asemenea, o parte de catre multe retete de legume. În acest articol, vom vorbi despre creștere telina.
Despre Telina

Telina este un bienal rezistent care este crescut ca un raport anual. Ea are o rozeta strans de tulpini 8 inch L8 lungime, acoperit cu frunze divizate. Este o legumă versatil - puteți mânca tulpini, frunze, și semințe - dar are nevoie de o mulțime de atenție. Nu este o cultură ușor de grădinar acasă

Denumire comună:. Telina

Numele științific: Apium graveolens dulce

Rezistenta: Hardy (poate supraviețui primul inghet)

În secțiunea următoare, vă vom arăta cum să crească telina, și vorbesc despre diferitele soiuri de telina
Încercați:.

 • Retete de legume:. Gaseste retete delicioase care prezintă telina
 • gradini de legume: Crestere o recoltă plină de legume mari în acest an
 • Gradinarit:. Am răspunde la întrebările dumneavoastră cu privire la toate lucrurile care vin de la gradina Site-ul Cultivarea țelină
  <. p> Deși telina reprezintă o provocare pentru gradinari acasă, recolta de legume rezultat versatile, delicios este merită orice efort.

  Țelină face cel mai bine în vreme rece și în special se bucură de nopți reci. Crestere telina, în primăvara anului în nord, plantarea transplanturi două-trei săptămâni înainte de data ultimei inghet medie a; în instalația de Sud în vara târziu.

  Telina prefera bogat ridicat solului în materie organică, care este bine în măsură să dețină umiditate, dar cu un bun drenaj. O face bine în locuri umede. Telina este un alimentator grea și are nevoie de o mulțime de îngrășământ pentru creștere economică rapidă. Dacă sunteți semănat semințe pentru transplanturi, ei au inceput două la patru luni înainte de data de plantare estimat: Ei germina încet. Le transplant de șanțuri 3 până la 4 inci adâncime și două picioare în afară. Spațiu răsaduri 8 la 10 inch în afară.

  Telina vor fi amar dacă nu este blanched. Albire se realizează prin acoperirea plantelor pentru a le proteja de soare. Pe măsură ce plantele cresc, morman sol în jurul ei la Blanch tulpini. Avand plantele destul de aproape împreună, vor ajuta, de asemenea, albire.
  Recoltă Telina

  Ora de la plantare transplanturi la recoltare este de 100 până la 130 zile. Începeți recoltarea înainte

  Page          [1] [2]