Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> cumpărare de vânzare >> 

Cum auto de asigurare auto Works

 
How lucrari de asigurare
Introducere în modul în care auto Lucrărilor de asigurare

Dacă dețineți propria mașină, probabil deja stiti un pic despre masina de asigurare. Este posibil să fi auzit cuvintele deductibile sau premium. Dar, nu ați înțeles cu adevărat diferitele părți ale unei polițe de asigurare auto și știi cum de a alege cea mai bună acoperire?

Patruzeci și șapte de state solicita ca aveți cel puțin un fel de asigurare auto, asa ca este un idee bună să știe ce legea cere să aveți și ce acoperire suplimentară sau opțional va ajuta să vă protejați în cazul unui accident.

Înainte de a cumpăra de asigurare auto, trebuie să ia în considerare o varietate de factori, inclusiv ce fel de masina ai, dosarul dumneavoastră de conducere și suma de bani pe care sunteți dispus să plătească. Înțelegerea simple bază de asigurare auto va va face sa convins că polița de asigurare auto pe care o alegeți va avea grijă de nevoile dvs. în cazul unui accident.

În acest articol, vă vom plimba prin tipurile de acoperire că societățile de asigurare oferă și a discuta despre posibilele nevoi de asigurare. În plus, ne vom uita la ceea ce afectează prețul de asigurare auto, cum de a aduce în jos costurile și cum să înțeleagă componentele politicii dumneavoastră.

Vom începe cu diferite tipuri de acoperire puteți alege de la pe pagina următoare.
tipuri de acoperire Auto

Toți cei care conduce asigurare nevoi auto. De fapt, cele mai multe state se impun prin lege. Atunci când vă cumpărați de asigurare a mașinii, sunteți de cumpărare ceea ce se numește o politică. Politica de se bazează pe o varietate de factori, inclusiv ce fel de masina conduci, precum și ce fel de asigurare pe care doriți. Polițe de asigurare auto sunt de fapt un pachet de diferite tipuri de acoperire de asigurare.

Primul pas în înțelegerea o poliță de asigurare auto este de a învăța diferitele tipuri de acoperire companii de asigurări oferă. O parte din această acoperire pot fi solicitate de către stat și o parte din acoperire poate fi opțional Site-ul

  • Răspundere -. Această acoperire plătește pentru vătămări corporale și daune accidentale de proprietate pentru alții. Daune prejudiciu includ cheltuieli medicale, durere și suferință și a salariilor pierdute. Pagube materiale include pagubelor și automobile. Această acoperire plătește, de asemenea, costurile de apărare și de judecată. Legile de stat determină o acoperire răspundere câ

    Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]