Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

5 &​​nbsp;   nebunesc, moduri de a Du-te Fishing

5 nebunesc moduri de a merge la pescuit

Pescuit pentru somon în Alaska - făcut asta. Pescuit os în Belize. Excelent. Pescuit sportiv pentru bas de mare - ceea ce o zi frumoasă pe barca. Când nu scriu, eu sunt de pescuit. Zbura de pescuit, turnare rotire, apa sarata. Acesta relaxează și mă susține.

Mi-am luat acest sport în serios atunci când am trăit în Adirondack Mountains din New York înapoi în anii 1980. Aș urca la bordul barca amicul meu Eddie V în fiecare primăvară, vara și toamna zi după plecarea din redacție. Noi doi ar funcționa cu seriozitate bas și biban motive de nord Lake George sau sud lacul Champlain. Oh, ce-un timp. Nici măcar nu minte atunci când Eddie prins la sfârșitul miez de umărul stâng în loc de un smallmouth.

Am chiar gheață pescuit, timp de aproximativ, să vedem, două minute. Se pare mai relaxant să meargă peste platoul înghețat al lacului Champlain și în bara de cald pe ruta 22.

povești de pește? Am un milion de ele.

Într-o zi, nu cu mult timp în urmă, am fost cercetarea o carte scriam. Am dat peste ceva numit "noodling." A fost un nume de sondare ciudat. Nu am mai auzit de ea înainte. Curând am aflat că are nimic de-a face cu mancare chinezeasca, fettuccini sau sex. Avea tot ce-a face cu pescuitul. Bare-predat pescuit, pentru a fi exact. Și nu orice fel de pește. Somn. Pescuit pisica Bare-handed. Ai văzut vreodată un somn? Fețele și trupurile lor se aseamănă Creatura din Black Lagoon. Tasty, oh da. Ugly, pariați. Unele au capete fel de mare ca mingi de fotbal.

Aducerea un somn cu mâinile goale nu este ideea mea de un moment de relaxare bun, dar cine sunt eu să judec. Este doar una din wacky și, uneori, periculoase moduri de oameni pește. Du-te la pagina următoare și a afla mai multe.
Uită tije de pescuit. Când te duci noodling, utilizați numai mâinile pentru a "prinde" somn frumos din adâncurile lacului
amabilitatea Foto Okie Noodling
5:. Noodling

spunem ce-ți dorești, noodling ( favorita mea), hogging sau pescuit Hillbilly mână. Prinderea un somn cu mâinile goale este un timp bine petrecut pentru unii oameni. Când exploratori francezi Jacque Marquette și Louis Jolliet vâslesc pe fluviul Mississippi în 1673, un suflet plin de har a avertizat perechea de "demon care le-ar devora în abisul în care locuia." Mark Twain, a cărui moarte a fost exagerat propriu, susținut o dată pentru a vedea o somn mai mult de 6 picioare (1,8 metri) inaltime si greutate de 25

Page [1] [2] [3] [4]