Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> taxe >>

Cum Credit fiscal ACA Works

How de îngrijire accesibile Legea privind impozitul pe Lucrările de credit
Căutați articol Cum îngrijire accesibile Legea Tax Credit Works Introducere la modul în care ACA Credit fiscal Lucrărilor

Legea îngrijire accesibile (de asemenea, cunoscut sub numele de " Obamacare "), o revizuire ani-in-the-a luare a sistemului de asigurări de sănătate american, lansat la 1 ianuarie, 2014, pe fondul mult fanfare și controverse. Opiniile despre programul tind să fie extrem - în funcție de care vă întreb, ACA este fie un fiasco total de sau cel mai bun lucru care sa întâmplat deoarece felii de pâine. Dar nu suntem aici pentru această dezbatere. Acest articol vă va oferi faptele pe un aspect crucial al actului: creditul fiscal premium. Acest credit fiscal este principala metodă prin care guvernul federal este încercarea de a face planurile de sanatate oferite în piețe federale si de stat mai accesibile.

Pentru a beneficia de un plan de sanatate piata ACA, trebuie să fie un cetățean american sau juridice imigrant care nu are acces la o " la prețuri accesibile și adecvate " plan de sanatate angajator. (Vom explica " la prețuri accesibile și adecvate ". Mai târziu) Pentru a fi eligibil pentru creditul fiscal premium, venitul trebuie să se încadreze într-un anumit interval care, probabil, ar face dificil pentru tine pentru a obține de asigurări propria sănătate. Puteți alege să aplice creditul în avans pentru a primelor lunare, sau să amâne creditul până în momentul fiscale. Dacă vă decideți să primească creditul în avans, IRS trimite o parte din prime direct la asigurător în fiecare lună. Dacă ați amâna creditului, veți obține toate ca o sumă forfetară să se aplice taxele vă datorez (sau restituirea primiți). Nu este surprinzator, cei mai mulți oameni să decidă cu privire la opțiunea de plată lunară - în caz contrar, primele ar fi, probabil, prea mult să se ocupe [sursa: CBPP].

Deci, cum stii daca esti eligibil pentru creditul fiscal ? Exact ceea ce este intervalul de venituri, și cât de mult te-ai fi așteptat să plătească în fiecare lună? În cazul în care angajatorul nu asigurare oferta, dar nu pare ca o afacere bună, poate vă decideți să obțineți un plan de piata in loc? Vă vom ghida în procesul de calificare de pe pagina următoare.
Cine se califica pentru credit fiscal ACA?

Pentru a fi eligibil pentru creditul fiscal premium, va trebui să îndeplinească anumite criterii. Pentru a începe

Page [1] [2] [3] [4] [5]