Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> planificarea pentru colegiu >> tipuri de ajutor financiar >>

Cum Burse Burse de studiu Work

How lucru
Cautati articolul Cum Burse de lucru Introducere în modul în burse de lucru

Cei mai mulți oameni au deja o idee vagă despre ceea ce este o bursă - bani pe care cineva vă oferă să plătească pentru școală. Asta este de fapt destul de aproape. Practic, o bursa (sau un grant sau o bursă) este o sumă de bani acordată unui student pentru a-l ajute sau ea continua educația lui sau a ei. În loc de un împrumut, care acumulează dobânzi, sau ajutor financiar-nevoie pe bază de, care este de obicei doled de universități, burse sunt daruri care nu au nevoie să fie plătite înapoi.

bani de burse pot veni de la orice număr surselor. Există burse oferite de guverne, corporații, universități sau orice organizație cu un pic de bunăvoință și niște bani pentru a arde. Multe burse celebre provin din prevederile în voința de filantropi. De exemplu, bursa Rhodes, care este una dintre cele mai prestigioase burse din lume, este numit pentru baronul de diamant și colonialiste fervent Cecil Rhodes, care a fondat Rhodesia (acum Zimbabwe). Rhodes a creat o încredere în testamentul său că plătește pentru un grup select de studenți excepționale pentru a studia la Universitatea din Oxford in Anglia in fiecare an. Foști cercetători Rhodes includ sportiv Pat Haden, cărturar Rachel Maddow și fostul președinte Bill Clinton.

Cu toate acestea, deși o bursa nu este un împrumut, nu este vorba doar de bani gratis, fie. Cele mai multe organizații care le oferă-le o investiție mai degrabă decât un cadou ia în considerare. Din acest motiv, burse au de obicei siruri de caractere atașat. Burse sportive vin cu speranța de a menține un anumit medie punct de gradul, precum și efectuarea pe teren. Burse de studiu poate fi de asemenea condiționată de intrarea într-un anumit carieră, cum ar fi medicina sau Biblioteconomie. Altele pot aștepta anumite acte de serviciu, cum ar fi Programul de parteneriat Scholars Merrill Lynch, care oferă o bursă $ 2.000 la solicitanții demne în schimbul 50 de ore de mentorat elevilor de mijloc.

În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre diferitele tipuri de burse, ceea ce este nevoie pentru a le obține și de ce doar pentru că ai o bursa nu înseamnă că veți fi folosind-o pentru a plăti de școlarizare.


individual Burse

Nu toate bursele sunt îndreptate la overachiever care e un jucător de fotbal stea și câștigă un scor perfect SAT. În cazul în care un student poate obține într-un colegiu, el sa

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]