Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> îmbunătățire acasă >> acasă DIY >> reparatii la domiciliu >>

Cum să stea o Mirror

How a atârna o oglindă
cum să atârna o oglindă

O oglindă plasată în mod corespunzător poate da orice cameră aspectul fiind mai mare. Cu toate acestea, o oglindă agățat nu este la fel de simplu ca ciocanul un cui în perete și agățat oglinda. Oglinda trebuie să fie plasat la un nivel la care cei mai multi oameni se pot vedea și în cazul în care peretele este capabilă să suporte o. Oglinzi pot fi plasate în dormitoare, bai, holuri si entranceways. După ce ați decis unde să pună oglinda, trebuie să decideți cum aveți de gând să-l monta pe perete [sursa: Goering]. Acum ești pe cale de a învăța cum să stea o oglindă. Iată cum să stea o oglindă:

 1. Mark un loc aproximativ o cincime din drumul în jos pe ambele părți ale partea din spate a cadrului oglindă
 2. Masina de gaurit o gaura pilot pe fiecare. a notelor ați făcut și înșurubați într-un inel D. Asigurați-vă că inelele sunt fixate strâns pe cadru. Nu strângeți inelele sau rama se poate fisura.
 3. Introduceți un fir oglindă prin inele D.
 4. nod firul în jurul D a inelului D. Twist în jurul firului suplimentar se încheie, astfel încât acestea nu vor descoperi. Nu ar trebui să suficient de sârmă pentru a permite un pic de joc în cablul.
 5. Țineți oglinda de perete unde doriți să fie montat și trage o linie, pe perete, în jurul valorii de toate părțile ale oglinzii.
 6. Mark centrele liniilor sus și de jos.
 7. Desenați o linie care unește cele două mărci.
 8. Măsurați distanța dintre linia de centru pe care tocmai ați atras și pe partea dreapta oglinzii. La jumătatea distanței între aceste două linii trage o altă linie verticală. Repetați procesul pe partea stângă.
 9. Asigurați-un semn de o treime din drum în jos liniile care tocmai ați atras și. Aceasta este în cazul în care va aplica cârligele să dețină oglinda.
 10. Screw două cârlige în perete, la locurile marcate.
 11. Hang up oglindă și un pas înapoi pentru a vedea dacă este agățat drept . [sursa: Ooks] Site-ul de lansare Video Chandra: Utilizarea Next Generation Oglinzi