Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> îmbunătățire acasă >> construcție >>

Cum se face beton?

How se face beton?
Cautati articolul Cum se face beton? Cum se face beton?

Cateva profesii sunt la fel de neapreciat ca și Gangland cizmarul pantof beton. Poate că n-ai avut de a trimite un mafiot rival la partea de jos a East River și, prin urmare, nu pot aprecia pe deplin măiestrie. La urma urmei, se pare destul de simplu, în ". Billy Bathgate " Cu toate acestea, în cazul în care filmele ne învață nimic despre dedesubturile lumii interlope, apoi montarea unui gangster condamnat cu pantofi de beton este, evident, o departe de întreprindere simplu. În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți proporțiile corecte în amestec de beton dumneavoastră și apoi va trebui să convingă victima destinat să păstreze în continuare timp de câteva ore în timp ce se întărește în jurul picioarelor sale. Chiar sub amenințare cu arma, care necesită unele talent conversational serios.

Cu toții am văzut în acțiune concretă. Cineva conduce într-un camion, toarnă betonul curajos, umed în zona și a lucrătorilor forma dorită și neteziți-l în poziție. După ce se usuca, aveți în esență, o placă de dimensiuni personalizate de rock - doar fără să taie blocuri de piatră din pământ. Tehnica nu este nimic nou. Egiptenii antici folosit un var si gips amestec foarte asemănătoare cu beton moderne încă din 3000 î.Hr., iar opus caementicium a fost folosit de-a lungul Republicii Romane.

Efectuarea beton seamănă în esență distracție comune copiilor de a face plăcinte de noroi în care noroi se toarnă într-o tigaie și se lasă să se usuce în murdărie solid. Desigur, nimeni nu a construit vreodata un zgârie-nori din chirpici sau sigilat picioare informator mafia într-o lespede de Georgia lut roșu. Ce este ca face special beton, și cum putem transforma nisip si apa in ceva la fel de solid și imobil ca un baraj de beton?

În acest articol, vom arunca o privire la reteta de beton moderne și pașii care merg în pavaj lumea noastră


Reteta de beton Bunicii

Când ajungi dreapta jos la ea, de beton este un amestec de două componente:. agregate și pastă. În construcții cărămidă primitiv, paie servit ca agregat și noroi a servit ca pasta. După noroi a călit, paie încorporat consolidat structura de caramida.

În beton modernă, o varietate de materiale ajuta la a face agregate, inclusiv nisip și diferite dimensiuni de pietriș și piatră concasată. Agregatele sunt împărțite în două categorii, în funcție de dimensiunea particulel

Page [1] [2] [3] [4]