Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> sport >> golf >>

Tommy Armour

Tommy Armură
Tommy Armour

Dacă Masters început înainte Tommy Armour transformat 39, el ar putea fi realizat modern Grand Slam de a câștiga toate cele patru evenimente majore profesionale.

După cum a fost, omul cunoscut sub numele de " Silver Scot " stabilit pentru victorii in US Open, Campionatul PGA și British Open, toate acestea în mod dramatic.

Armour sa născut în Edinburgh, Scoția, în 1895 și a pierdut vederea la un ochi în timp ce lupta în Primul Război Mondial . El a emigrat în Statele Unite după venirea peste pentru a juca în Cupa Walker Meciuri în 1922, și a devenit profesionist în 1924.

este momentul a fost bun - turneul pro doar apoi în curs de dezvoltare, cu cele mai multe dintre evenimentele care au loc în timpul iernii, atunci când argumentele pro-ar putea scăpa de locurile lor de muncă Club.

Primul mare victorie Armour a venit în 1927 la US Open Oakmont, datorită un finisaj eroic.

El a jucat în ultimele șase găuri în 2-sub-par, iar el birdied gaura 72 prin lovirea 3-fier în termen de 10 de picioare de gaura pentru a lega Harry Cooper.

Cursa magnific ajutat câștiga o reputație Armour ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori de fier în joc. El a câștigat playoff-ul cu 18 găuri venind de la două linii jos cu șase găuri pentru a juca.

În Campionatul PGA 1930, Armour învins Gene Sarazen, unul dintre jucătorii de top ale zilei, în 36-gaura Final de meci, când a ascuns un putt de 12-picior pentru par pe ultima gaura, și Sarazen ratat de la 10 de picioare.

Dar titlul care a însemnat cel mai mult pentru a Armour a venit în anul următor, când a câștigat British Open de la Carnoustie în Scoția natală lui. El tractata de cinci lovituri care intră în runda finală, dar el au luat cu asalt acasă cu un 71 pentru un total câștigătoare 296

La scurt timp după aceea, Armour a început să aibă probleme holing putts scurt și a inventat termenul ". De Ylps " .. pentru a descrie necazul lui

El a încheiat cariera cu 24 de victorii profesionale

În ultimii săi ani, Armour a devenit unul dintre cele mai cunoscute-- și de mare preț - profesori de golf în America. Cartea sa Cum se joacă dumneavoastră cel mai bun Golf Toate timpul este considerat un clasic de instruire
Pentru mai multe informații despre golf, vezi:.

  • Cele mai bune Jucatorii de golf din toate timpurile
  • Cum Golf Cluburi de lucru Site-ul