Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> cultură >> oameni >> guvern >>

Cum proiectul SUA Works

How proiectul SUA Lucrari
Căutați articol Cum proiectul SUA Works Introducere Cum proiectul SUA Lucrari

Conform Departamentului Apărării al SUA, armata Statelor Unite susține acum o forță de în jurul valorii de 1,4 milioane de personal de serviciu active. În timp de pace relativă, acest lucru este suficient pentru a ne proteja interesele acasă și în străinătate.

Dar când Statele Unite ale Americii se angajează într-o operațiune la scară mai mare, armata ar putea avea nevoie pentru a apela forțelor de rezervă. Într-un conflict major, Statele Unite ale Americii pot institui chiar proiectul, desen soldați din populația civilă generală.

În acest articol, vom afla ce se va întâmpla în cazul în care președintele ar restabilirea proiectul de astăzi. Vom vedea, de asemenea, ceea ce face sistemul de servicii selectiv în timp de pace să se pregătească pentru un proiect de viitor.
Înregistrare

Ideea unui proiect de militar, de asemenea, numit serviciul militar obligatoriu, a fost în jur într-un singur formă sau alta de la cele mai vechi timpuri. În istoria sa relativ scurtă, Statele Unite ale Americii a pus în aplicare o serie de sisteme diferite recrutare pentru a umple rândurile sale militare în timp de pace și de război, atât. În prezent, Statele Unite ale Americii nu este practică recrutarea; are o militară tot voluntar, adică trupele activi servi pe proprie inițiativă. Prin oferirea unei game de beneficii enlistees, armata este în măsură să recruteze suficiente trupe pentru a umple rândurile sale, cel puțin în timp de pace. În plus, Statele Unite ale Americii menține o Gărzii Naționale de voluntari și un corp de trupe de rezervă voluntar. Aceste forțe foarte bine pregătiți sunt gata să ajute armata la comanda președintelui.

Dar, ca o poliță de asigurare, guvernul menține, de asemenea, sistemul de servicii selectiv (SSS). Scopul principal al SSS este de a oferi militarilor cu forță de muncă suplimentară, în cazul în care forțele de voluntariat nu sunt suficiente să se ocupe de un război sau alte situații de urgență națională. Cu alte cuvinte, acesta este responsabil de supravegherea proiectului (recrutare) ori de câte ori este restabilită. Scopul secundar al agenției este de a menține o alternativă de program serviciu proiect-time pentru motive de conștiință, cetățenii care sunt eligibile pentru proiectul, dar nu se va angaja în luptă din cauza convingerilor lor morale.

În timp de pace, SSS a Sarcin

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]