Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Muskie Trolling

How Muskie trolling lucrari
de Vivien Bullen
Căutați articol Cum Muskie trolling Lucrărilor om care deține o Muskie prins într-un lac.
IStockphoto.com/Scott Faulknor
Introducere Muskie Trolling

In mare sau du-te acasă, nu? În sportul de pescuit, întrebați orice pescar despre cea mai mare victorie a jocului si esti probabil pentru a obține același răspuns. După numit captura de 10.000 de mulaje, Muskie au devenit cel mai popular joc de pește, în parte datorită comportamentului lor evaziv.

Deci, adevărata cheie a prinde acest pește faimoasa obscur este să-l studiem bine și pregătiți-vă . Există multe adevăruri care le puteți utiliza pentru a vă avantaj atunci când caută pentru acest captură prețuite.

Ca regulă, muskies prefera apele de mică adâncime. Rareori meargă mai adânc decât 40 ft (12 m), deoarece le place sa se ascunda printre zonele de vegetație care au nevoie de lumina soarelui pentru creștere. Și pe partea de sus a rămâne superficial, muskies tind să urmeze o cale similară de la an la an.

împărțită în două sezoane principale, muskies ia la două zone diferite în fiecare an, fiecare întinde între 40 și 500 de acri (0.16 la 2.02 km 2) [Sursa: Rachardson]. Unul la domiciliu este pentru vara lor, sau de perioada din an, atunci când apa este în jur de 60 de grade Fahrenheit (15,6 grade Celsius). Cealaltă este pentru iarna lor, atunci când apa scade aproape 40 de grade Celsius (4.4). În consecință, de asemenea, au muskies de două ori majore de călătorie în fiecare an. Primul este, în primăvara anului, după icrelor, ca incalzeste apa, iar a doua este atunci când apa începe să se răcească timp de iarna.

Un consens în rândul pescarilor de joc comun este că trolling este cel mai bun pariu pentru a găsi Muskie . Acesta vă permite să acopere cele mai de apă și în același timp trageți diferite momeli și adâncimi diferite.

Deci tu ești pentru provocare, nu? Ei bine, în acest caz, citiți mai departe pentru a obține o idee mai bună a ceea ce veți avea nevoie să faceți pentru a sac un Muskie!
Urâtă Rățușca cea Cousin

Muskie este legată de stiuca și, în consecință, acestea sunt similare. De fapt, numele formal al lui Muskie, Muskellunge, se bazează pe această conexiune familie. Numele vine de la cuvântul maashkinoozhe Ojibwe, ceea ce înseamnă " stiuca urât " [Sursa: Reel Pescuit].
Muskie trolling Rigs si Momeli

Am tot avut ca prieten. Știi, cel care va

Page [1] [2] [3] [4] [5]