Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> Destinatii >> parcuri tematice >>

Vacante cu familia: Cedar Point Amusement Park /Resort

Family Vacante: Cedar Point Amusement Park /Resort
Uita-te in articol de familie vacante: parcul de distracții Cedar Point /statiune de familie vacante: Cedar Point Parc de distracții /Resort

Cedar Point Amusement Park /Resort este o peninsulă 364 de acri în Sandusky, Ohio, care a devenit primul popular în 1870 ca o plajă scăldat. Astăzi este acasa, la cea mai mare colectie din lume de plimbari si montagne russe. Acesta este considerat de mulți a fi printre cele mai bune parcuri de distracții din lume. Criticii rave despre el, entuziaști roller coaster-l iubesc, și familiile se bucură de întreaga gamă de parc tematic divertisment.

Pe langa meniul de roller-coastere de inima-pounding și diverse alte plimbari parc de distracții, Cedar Point are un parc acvatic , patru hoteluri Resort, un tabără RV lux care include vile si cabane, și două porturi mari. În plus, parcul are un complex de divertisment, spectacole live, magazine de cadouri, restaurante, zone de copii ", și mult mai mult.

junkies adrenalina din familia ta va iubi 16 montagne russe Cedar Point, care sunt unele dintre cel mai înalt și cel mai rapid în jurul. Top Thrill Dragster ajunge la o înălțime de 420 de picioare, lovește o viteză de 120 de mile pe oră în patru secunde, și aruncă călăreți în tirbușor și cădere liberă stomac-in-the-gât. Coaster Millennium Forța ajunge la o înălțime de 310 de picioare si explozii piloti de-a lungul la 93 de mile pe oră prin centrul parcului și într-o lagună.

Dacă covârșitoare prin stratosferă, la viteze amețitoare pare prea mult pentru copilul tau , Camp Snoopy oferă o selecție de activități vă că pentru a face apel la un set mai tineri, cum ar fi o plimbare cu barca paddlewheel, leagăne-acadea tematice, și o cale ferată în miniatură. Atracție centrală este de 38-picior-înalt Woodstock Express, o introducere excelentă a montagne russe pentru copii mici. Când e timpul pentru a lua un moment de liniște, cu capul la timpurie Petting Farm, în cazul în care familiile pot vizita și hrăni animalele barnyard care cutreiera zona.

Frontier Trail, un gol împădurite fermecător umplut cu arte, meserii, și bănci umbrite , oferă o privire la artisanship de ori mai devreme. Vizitatorii sunt tratate la demonstrații de ceramica de luare, țesut, și glassblowing. Puteți urmări, de asemenea, un fierar reală la locul de muncă și vizita magazinele de prelucrare a lemnului.

În apropiere, Thunder Canyon trimite plute prin 1600 de

Page [1] [2]