Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> Destinatii >> unități pitorești >>

Cum o Ice hotel Works

Introduction la modul în care o Hotelul de gheață Lucrari

deschide ochii spre lumina moale, difuză de fibra optica si Dawn. Ice va inconjoara - o parte din ea sculptate în mobilier și sculptură, o parte din ea în blocuri masive care alcătuiesc pereții, tavanul și chiar pe podea. Dar, în ciuda frumusetea camerei, e timpul să ne mișcăm. La urma urmei, o cameră este de 17 până la 23 de grade Fahrenheit (-5 la -8 grade Celsius) și tocmai ați petrecut noaptea într-o pungă de mumie pe o lespede de gheață. Frumusețea, frigul și de dimineață evacuare rapidă sunt toate parte din tipic experienta de hotel de gheata.

hoteluri de gheață sunt iglu supradimensionate, extravagante. Blocuri solide de gheață se completează până structurile formidabile, în formă de butoi. Dar în interior, hoteluri de gheață cu sclipici mobilier gheață elaborate, baruri de gheață și chiar pahare de gheață. Iluminat colorat face structurile arata mai mult ca castele de zăpadă magice decât locuințele arctice reci.

hoteluri sunt construite în apropierea râurilor în care lucrătorii pot trage apă, înghețarea l în gheață și taie gheata in blocuri mari, înainte de camioane in loc . Extinse, de mare capacitate hoteluri de gheață dura aproximativ cinci până la șase săptămâni pentru a construi. Dar când vine vorba de primăvară, toate munca grea se topește, iar hotelurile trebuie să aștepte până iarnă pentru a reconstrui.

hoteluri de gheață sunt parte dintr-o tendință în creștere în hoteluri de destinație. Oamenii nu mai selectați locuințe pur și simplu pentru că sunt aproape de vacanță locuri. Cu vacante normale nu doar mai tăiere, hoteluri au devenit destinatii in dreptul lor. Statiuni Arctic care au avut o dată pentru a închide magazinul pentru iarna poate atrage acum turisti pe tot parcursul anului.

Oamenii descrie experiența de a se trezi, după o noapte într-un hotel de gheață ca fiind unul dintre bucurie pură. Unii spun chiar se simte ca o realizare. În secțiunea următoare, vom afla mai multe despre ICEHOTEL original în Jukkasjärvi, Suedia


Oaspeții au o băutură ".. În roci "
Peter Grant /Getty Images
ICEHOTEL

Pe râul Torne, 124 mile nord de Cercul Arctic, stă ICEHOTEL, inițial pe scară largă, hotel destinație congelate. Compania care ruleaza acum Icehotel început cu turismul râu de vară - Whitewater rafting și drumeții natura. În 1990, ei au construit un iglu, 197 de metri patrati Arctic Hall, ca un loc de

Page [1] [2] [3] [4]