Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> electronică >> telefoane >> 

Cum Amazon Foc telefon Works

 
How Amazon incendiu telefonică funcționează
Introducere Cum Amazon incendiu telefonică funcționează

După ani pe piata e-reader Kindle (cu) și de piață comprimat (cu Kindle Fire), Amazon a lansat în sfârșit propriul smartphone: Amazon telefonul foc. În multe feluri, inclusiv aspectul și funcționalitatea, este similar cu alte smartphone-uri populare deja disponibile.

Cu toate acestea, Amazon a adăugat unele caracteristici unice care ar putea fi aplicații Killer unii consumatori de cântărire care smartphone de a cumpăra. Una dintre noile caracteristici este dinamic Perspectiva, care urmareste miscarile capului si dispozitiv pentru a ajuta la a simula punctele de vedere 3-D și oferă navigare bazată pe gesturi. O altă caracteristică este un suport 24/7 video numit SOS.

Și probabil cel mai remarcabil este Firefly, care vă permite să scanați obiecte fizice cu camera telefonului, sau audio cu microfon, pentru a aduce informații despre orice esti scanarea, și oferă opțiuni de acțiune, inclusiv capacitatea de a achiziționa elementul dacă este disponibil. De-a lungul telefon, dar mai ales cu Firefly, au reusit sa coace în capacitatea de a găsi și cumpăra obiecte de la Amazon cu mare usurinta. Pentru a adăuga stimulent pentru a cumpara lucruri, pentru o perioadă limitată de timp, de asemenea, vine cu un an liber de Amazon Prime de membru.

Dar telefonul foc Amazon este mai mult decât o mașină de cumpărare buzunar. Citește mai departe pentru a afla despre tehnologia impresionant construit în acest nou dispozitiv.
Specificații tehnice

Măsurile de telefon de foc Amazon 5.5 cu 2.6 de 0,35 inci (139.2 de 66,5 de 8,9 milimetri) si cantareste 5.64 oz ( 160 grame). Se rulează un 2.2 GHz (GHz) quad-core Snapdragon 800 unități centrale de procesare (CPU) și o unitate de procesare Adreno 330 grafice (GPU), și are 2GB (gigabytes) de memorie cu acces aleator (RAM). Puteți alege un telefon, fie cu 32GB sau 64GB de spațiu de stocare.

Telefonul are un 4.7-inch (11,9 centimetri) IPS LCD de afișaj de înaltă definiție cu o rezoluție de 1280 de 720 pixeli (720p) la 315 de pixeli pe inch (ppi). Este ultra-luminos, cu o luminozitate de 590 cd /m2 (sau 590 nits), și include un polarizor circular, un senzor de lumină ambientală și contrastul imaginii dinamice pentru a facilita vizualizarea în toate condițiile de iluminare. Afișajul și din spate a telefonului sunt relatărilor făcute de Gorilla Glass 3, și are o bordură cauciucat

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]