Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> electronică >> gear jocuri >> 

Introducere la modul Rock Band Works

 
How Rock Band Works
Introducere în Cum Rock Band Lucrărilor

Când Bob Dylan a urcat pe scena in timpul lui 1966 turneu mondial

cu trupa din spatele lui, a început un nou capitol în rock 'n' istorie roll. Sigur, el ar deja conectat și șocat urmașii lui hardcore cu câteva luni înainte, la Festivalul de Folk The Newport. Dar care joacă cu trupa, care se Hawks la momentul numit, cimentat Bobbie D schimbare importantă de la acustic cântăreață /compozitoare de bona fide star rock.

Acum, acest lucru nu este de a spune că oamenii care joacă -über popular joc video de Rock Band la domiciliu compara cu geniul unuia dintre cei mai mari muzicieni din America, dar te purtat de vânt. În timp ce Guitar Hero scos solo Dylan în milioane în întreaga lume, Rock Band a dat aceste tocătoare o bandă suport.

Înainte de a începe aruncandu ponturi dvs. la ecranul computerului, ne permit să recunoaștem că Rock Band și Guitar erou sunt două păsări de o pană diferită. Un fel de pietre și Beatles. Ele împărtășesc o strălucire asemănătoare și influența de durată pe muzica de azi, dar oamenii vor lupta reciproc la pământ pe care domnește suprem.

Este greu să vorbești despre Rock Band fără a menționa Guitar Hero, deoarece preia, în esență, în sus în cazul în care alte rămas. Adăugarea bass, microfon și periferice tobele la chitara, Rock Band ia jucători aproape de a face de fapt, propria muzică. De la introducerea Rock Band, editorul Guitar Hero a lansat jocuri cu instrumente suplimentare, de asemenea. Dar Rock Band ia credit pentru a începe nebunia joc cu totul-band.

Obiectivul de bază al rock la fel de greu ca posibil rămâne relativ neschimbată, cu Rock Band. Doar că de data aceasta, este un efort de colaborare, cu oriunde două la patru (sau șase dacă aveți jocul Beatles Rock Band) oameni de bruiaj în sincronizare. Și de a lua-o de la eroul singular la experiența trupa complet, veți avea ego-uri contradictorii, dragoste intraband și situațiile comice de culise neclasificat în plus față de notele pounding. În funcție, care este, pe care se alatura grupului.

Cum a primit publicul această schimbare? Despre precum Dylan și banda de pe acel turneu faimos. În martie 2009, un comunicat de presă de la MTV Games, Harmonix si Electronic Arts a anunțat că franciza Rock Band a ajuns la mai mult de 1 miliard $ in vanzari [Sursa: Beradini].

Dar nu am ajuns chiar la prima cor de poveste Rock Band. Luați în considerare următo

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6]