Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> electronică >> gadget-uri >> 

Cum mișcare Tank Top Works

 
How Movie Tank Top Lucrările
Introducere Cum mișcare Tank Top Lucrărilor

Fara formă adecvată, multe activități fizice, cum ar fi Pilates, poate fi mai mică de benefică sau chiar trădătoare. Și nu este nimic la fel de demoralizator ca încercarea de a îmbunătăți de fitness și loc de lichidare în biroul un chiropractician de suspine în agonie. În Pilates, forma este atât de critică încât mulți profesori de remunerare cu varf gramezi de bani pentru a se asigura tepii lor nu arata ca un covrig. Dar profesorii sunt scumpe și aveți nevoie pentru, știi, de fapt lăsați casa, care nu doriți întotdeauna să fac.

Sigur, ai putea investi într-o oglindă perete de dimensiuni care vă permite să globul ocular dvs. mișcări. Dar cheltuind energia uitam propria cifră pentru forma corectă este dificilă în cel mai bun, și poate provoca nealinierea - lucru foarte te încercarea de a evita. Asta în cazul în mișcare vine.

Mutare, inventat de Jennifer Darmour de studio de design Electricfoxy, este o îmbrăcăminte exercițiu dantelat cu senzori și componente feedback haptic. Hainele se integrează cu o aplicație și nor mobil de stocare a arhiva și analiza datelor privind poziționarea corpului și de a determina cât de exacte mișcările tale sunt. În cazul în care dumneavoastră parte cot sirenă arata mai mult ca cocoșatul decât Ariel, Mutare imediat activează motoare mici vibratoare pe haine. Te vei simti un ghiont în zona în care formularul este mai puțin de ideal.

E un fel de a avea un hands-on instructor chiar in casa ta, minus jena sensibil. Mutare va lucra, de asemenea, pentru mai mult decât Pilates. Sistemul poate fi configurat pentru a vă ajuta să perfecționa formă de yoga, balet, leagăn dvs. de golf și chiar tehnica de baseball cabrare.

După ce antrenament este completă, puteți consulta performanța pe aplicația pe care le instalați pe dvs. smartphone sau tabletă. Veți vedea diagrame și grafice și numere din belșug, care indica cat de bine (sau cat de prost) ați păstrat corpul tau aliniat pentru activitatea pe care ați specificat. Puteți încărca, de asemenea, aceste date pentru a rețelelor sociale să caute încurajare sau partajați-l cu profesorii sau doctorii voștri, care pot oferi un feedback de la distanță.

Cu alte cuvinte, Mutare nu este doar despre geeking din spandex ta. Este vorba despre îmbunătățirea și accelerarea performanța generală fizică și prevenirea leziunilor.

Păstrați lectură pentru a descoperi modul

Page          [1] [2] [3] [4] [5]