Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> calculator >> Internet >> sfaturi de internet >> 

Cum de a începe o Blog

 
How pentru a porni un blog
Introducere în modul de a începe un blog

ideea de a începe un blog poate fi în același timp atât tantalic și intimidare. Cyberspace este plin de bloguri interesante, inteligente, amuzante și ciudate care fac sa para atat de usor. Ei s-ar putea inspira chiar să încercați să vă parte la ea. Multe vis de a ajunge star de Internet cu un blog care roci cyberworld. Dar, în comparație cu mai multe bloguri de succes acolo în blogosferă aglomerat, s-ar putea întrebarea dacă aveți ceea ce este nevoie pentru a iesi in evidenta. Este, de asemenea deprimant pentru a supraveghea marea cimitirul de blog-uri abandonate și uitate pe Internet. Probabil știți mai multe persoane care au început una sau chiar mai multe blog-uri, doar pentru a pierde interesul sau găsi că nu au timp pentru a le menține în sus.

În primul rând, să fie clar cu privire la ceea ce un blog este. Numele vine de la termenul & quot; jurnalul web, & quot; și ca un jurnal scris, un blog constă într-o serie de intrări. Aceste intrări sunt în mod tradițional scurt - de obicei o câteva paragrafe lung - și blogger ideal va actualiza blog-ul cu noi intrări frecvent, cum ar fi o dată pe zi sau mai mult. Blog poate varia de oriunde de la politică la întâlnire, de la tehnologie pentru tricotat. Și unele blog-uri nu au un accent special, la toate. Cele mai simple blogurile sunt conduse și scris de un singur autor, cum ar fi blog-ul Heather Armstrong, Dooce, în timp ce altele sunt bloguri de colaborare, cum ar fi TechCrunch.

Mai multe platforme gratuite face ușor de a începe un blog, cum ar fi Google sau WordPress.com Blogurile (fostă Blogger). Aceste programe oferă template-uri de design simplu și te plimbi prin acest proces, astfel încât acestea sunt perfecte pentru utilizatorii care nu sunt deosebit de Web- sau-design-savvy.

O altă opțiune este de a crea o platformă de auto-găzduită , pe care le puteți obține de la o companie de gazduire web cum ar fi HostGator.com sau Lunarpages pentru o taxă lunar sau anual. Platformele gratuite vor ține blog-ul dvs. sub numele lor de domeniu, în timp ce auto-hosting va permite să aibă propriul domeniu. Auto-hosting vă oferă mai mult control asupra site-ul dvs., și așa este cel mai bine pentru cei care urmăresc să facă bani din blog-ul lor.

Aceasta ne aduce la cea mai importantă întrebare a ceea ce sunt obiectivele tale în crearea unui blog . Pe pagina următoare, citiți despre ce să vizeze, atunci câ

Page          [1] [2] [3] [4]