Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> calculator >> periferice pentru computere >> 

De ce sunt cheile aranjate modul în care acestea sunt pe a

 
Why sunt cheile dispuse modul în care acestea sunt pe o tastatură QWERTY? De ce sa sunt cheile aranjate modul în care acestea sunt pe o tastatură QWERTY?

In 1874 Remington & amp; Sons fabricat prima masina de scris comercială, numit numărul Remington 1. mașină de scris a fost proiectat de Christopher Sholes și folosit & quot; QWERTY & quot; tastatură toți suntem familiarizați cu.

Acest mașină de scris la începutul folosit un mecanism cu personaje pe la sfârșitul unui bar. Când o cheie a fost lovit, o legătură ar leagăn bara într-o bandă acoperită cu cerneală. În cazul în care caracterul lovit banda, impresia caracterului a fost transferat pe hârtie, care a fost poziționat în spatele benzii.

Sholes "prototipuri originale avut o problemă cu barele se ciocnesc unul cu altul și bruiaj. Deci povestea spune că a aranjat cheile cu cele mai comune literele din greu pentru a ajunge pete, pentru a incetini dactilografi jos și să încerce să evite această problemă.

Oricare ar fi motivul pentru aspectul QWERTY, se pare destul de puțin probabil ca unul dintre primele aranjamente de tastatură inventate ar fi perfect. Tastatura QWERTY este foarte diferit de tastatură Dvorak. Tastatură Dvorak încearcă să minimizeze distanța parcursă de degetele. De asemenea, încearcă să dactilograful mâinile alternative pe litere consecutive cât mai des posibil.

Dvorak aspect locuri toate dintre cele mai frecvent utilizate literele din rândul acasă, astfel degetele nu trebuie să se deplaseze la toate la lovit aceste taste. Mâna stângă are toate vocalele și unele consoane și mâna dreaptă are numai consoane. Deci, există foarte puține cuvinte în limba engleză, care poate fi introdus cu o singură mână pe tastatură Dvorak (două sunt & quot; papaya & quot; și & quot; opac & quot;). Atât & quot; dovleac & quot; și & quot; minim & quot; poate fi scris cu o mână pe o tastatură QWERTY - faceți o încercare

Acest site prezintă structura tastaturii Dvorak.. Dacă aș fi scris acest articol pe o tastatură Dvorak, degetele mele ar fi călătorit 30 de metri fata de 54 de metri au călătorit pe tastatura QWERTY folosesc.

Unii susțin, cu toate acestea, tastatura Dvorak nu este mai eficientă decât QWERTY. Un studiu independent în 1956 a arătat că dactilografe QWERTY și dactilografi Dvorak a avut aproximativ aceeasi rata de viteză, iar studiile au continuat nu prezintă un câștigător clar între cele două [Meciul]. Acest lucru poate explica de ce QWER

Page          [1] [2]