Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> tech >> calculator >> hardware de calculator >> 

Cum BlackBerry PlayBook Works

 
How de BlackBerry PlayBook Lucrările
Introducere Cum BlackBerry PlayBook Lucrari

În septembrie 2010, Research in Motion (RIM), Mike Lazaridis executiv a prezentat tableta BlackBerry PlayBook la conferința de dezvoltator. Mai puțin de nouă luni de la Apple a avut a lansat iPad - primul cu adevarat de succes dispozitiv comprimat de consum - BlackBerry intrat războaiele comprimat. Dar ceea ce se stabilește în afară?

RIM a lansat linia sa de smartphone-uri BlackBerry în 1999, și au devenit rapid populare în rândul profesioniștilor și directori. Telefoanele BlackBerry combinat caracteristicile de telefoane mobile, asistenți personali digitale (PDA-uri) si computere. Ai putea efectua apeluri, revizuirea programul dvs. și trimite e-mailuri de la toți același dispozitiv. Ar fi ușor să ia aceste caracteristici pentru a acordat acum, dar în 1999 a fost o abordare revoluționară în America de Nord.

De atunci, accentul principal BlackBerry a fost pe utilizatorii de întreprindere. În timp ce BlackBerry a lansat câteva telefoane pentru consumatori, compania își propune cele mai multe dintre produsele sale de la clienții corporate. Promisiunea BlackBerry este de a oferi dispozitive care se integrează cu sistemele de afaceri mentinand in acelasi timp măsuri stricte de securitate. BlackBerry Playbook urmează această filozofie.

În timp ce PlayBook are un nume jucaus, e capabil de manipulare nevoile mediului de afaceri. Puteți descărca jocuri pentru dispozitivul dar este foarte destinat să vă ajute să desfășoare activitatea. PlayBook poate interfera cu smartphone-uri BlackBerry, permițându-vă pentru a accesa aceste caracteristici pe un ecran mai mare. Și la fel ca smartphone-urile din linia de BlackBerry, PlayBook a construit-in măsuri de securitate menite să protejeze datele.

Să aruncăm o privire la caracteristicile de bază ale BlackBerry PlayBook.


Viitorul Lansarea Video PopSci lui: Haptics PlayBook Caracteristici

BlackBerry PlayBook are un ecran tactil capacitiv de 7 inch, ceea ce face mai mică decât iPad 2, care sport un ecran de 9.7-inch. Ecranul oferă PlayBook rezoluție 1024 x 600. PlayBook este, de asemenea mai usor decat iPad 2, o greutate de doar 0,9 lire sterline de aproximativ 0,4 kilograme (). Dar PlayBook este o atingere mai gros decât iPad 2 - este 0,4 inchi (aproximativ 1 centimetru grosime), comparativ cu noua iPad 0,34 inch (0,88 cm)

PlayBook are un sunet stereo cu patru difuz

Page          [1] [2] [3] [4] [5]