Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> ştiinţă >> știință fizică >> Istoria științei fizice >> 

Prognoze: o mai bună vremea Predicția Ahead

 
The Prognoza: Mai bine Weather Prediction Ahead
Răsfoiți articol Prognoza: Mai bine Weather Prediction Ahead Introducere la prognoza: o mai bună Meteo Predicția Ahead

Cele mai multe ori, prognoze meteo locale sunt destul de aproape de marca. În cazul în care luna este iulie și prognoza este de o mare de 35 de grade C (95 grade F), puteți lăsa, probabil, jacheta la domiciliu. Și dacă e martie si sansa de ploaie este legată la & quot; aproape 100 la suta, & quot; v-ar fi inteligent pentru a efectua o umbrela. După cum știm cu toții, cu toate acestea, previziunile meteorologice nu se potrivesc întotdeauna cu vremea care are loc de fapt. Poate că ați fost de planificare o petrecere de weekend în aer liber, bazat pe previziunea de cer senin și temperaturi calde. Apoi zorile sâmbătă dimineața acoperit de nori și rece.

Pentru prognozele sunt de obicei destul de fiabile, cei care err tind să fie cele pe care le aminte, si ei ne pot lăsa cu impresia că previziunile astăzi nu sunt mai bune decât ei vreodată au fost. De fapt, meteorologie (studiul fenomenelor meteorologice și atmosfera) a făcut progrese constante de la mijlocul anilor 1900. Când medie în întreaga țară, trei prognozelor de patru zile emise de Statele Unite ale Americii Serviciul Național Meteo (NWS) în anul 2002 au fost la fel de precisă ca previziunile două zile emise în anii 1980.

O mare parte din îmbunătățirea în vreme prognoză a apărut ca urmare a dezvoltării de software de prognoză, programe de calculator care permit supercomputere la egal la egal în viitor mai mult și mai precis. Acest software avansat include modele de calculatoare (simulări), care arată cum este posibil să acționeze un anumit sistem de vreme. Rețeaua globală de observații meteorologice utilizate pentru a furniza date pentru aceste modele sa îmbunătățit, de asemenea,. În Statele Unite, de exemplu, în 1999 NWS completat un 12 ani, 4,5 miliarde $ program de modernizare. Proiectul a inclus achiziționarea de noi echipamente de prognoză și de formare pentru membrii personalului de a învăța cum să-l folosească.

Cu toate acestea, prognoza rămâne o știință imperfectă. Cele mai lungi gama previziunile-cele care acoperă aproximativ 14 zile-sunt doar un pic mai bine decât climatologie, o descriere a condițiilor meteorologice, în medie într-o zonă pe o perioadă lungă de timp. Chiar prognozele pentru o zi sau două în viitor, poate fi, uneori, in mod dramatic de pe marca, atunci când caracteristicile

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  ...  >>