Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> Finante pentru noi adulti >> 

Care sunt month

 
What sunt luni-la-luna apartamente?
Cautati articolul Care sunt luni-la-luna apartamente? Care sunt luni-la-luna apartamente?

Pentru a muta într-un apartament nou, va trebui să facă aranjamente cu proprietarul. Există destul de câteva detalii de a scoate din, cum ar fi cât de mult veți fi de plată, cât de mulți oameni (dacă există) vor trăi în locul cu tine și cât de mult aveți de gând să stau. Aceste acorduri sunt, de obicei, formalizate într-un acord de închiriere sau de leasing, care este un document juridic obligatoriu.

Durata sejurului este unul din factorii majori în determinarea tipului de acord voi intra în. Una dintre cele mai populare acorduri este un contract de leasing pe durată determinată, și cel mai popular termen lungimea este de un an. Aceste aranjamente pe durată determinată au avantaje atât pentru proprietarul și locatarul. Ei bloca tarifele pentru chiriași și de a promova stabilitatea și controlul costurilor pentru proprietari.

Un contract de închiriere lună la lună are un termen relativ scurt. Deși este mai puțin frecvente decât un contract de leasing anual pe durată determinată, poate avea avantajele sale. Dacă nu știu cât timp vei fi cazat într-o zonă sau știți că veți fi cazat pentru mai puțin de șase luni la un an, apoi opta pentru un termen scurt, inchiriere flexibil este o alegere practică. Dacă vă conectați la un acord mai mult și nu pot sta pentru toată durata, s-ar putea fi responsabil punct de vedere legal să plătească suma totală a contractului de leasing dacă sunteți acolo sau nu, sau va trebui să găsească pe cineva pentru a subînchiria apartamentul. Pentru că sunt atât de flexibil, luni-la-luna contractele de leasing sunt populare cu elevii, oameni care călătoresc de muncă și turiști

Există unele dezavantaje la un serviciu de închiriere lună la lună, ar trebui să ia în considerare un apartament:.

  • Suma de închiriere poate crește pe termen scurt.
  • chiriașii pe termen scurt poate fi notificat să părăsească sau să fie supus la modificări în condițiile de închiriere, ca o schimbare în politica despre animalele de companie , pe un termen relativ scurt.
  • Deoarece un proprietar poate suporta cheltuieli mai mari, cum ar fi de curățare, de publicitate și de credit controale la apartamente de închiriere pe termen scurt, aceste costuri sunt, de obicei transmise la chiriaș în formă de chirii ușor mai mari .
  • leasing pe termen scurt pot fi disponibile nu

    Page          [1] [2]