Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> Finante pentru noi adulti >> 

Apartament nou Checklist

 
New Apartament Lista de verificare
Răsfoiți articol nou Apartament Verificare apartament nou Lista de verificare

Mutarea într-un apartament nou poate fi un pas proaspătă în următorul capitol din viata ta - dacă vă îndreptați în oraș sau într-un alt stat. Sunt multe lucruri care trebuie să fie făcut înainte de a putea ocupa noua ta casă. Și unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face pentru a face acest proces interesant și ușor de gestionat (mai degrabă decât copleșitoare!) Este de a crea liste to-do pentru tine. O mutare buna este totul despre calificarea în mișcare trebuie să-DOS în liste.

Am constatat că, folosind câteva liste de verificare orientate, care aborda toate lucrurile specifice este cheia. Ca cineva care a mutat de 16 ori în ultimii 10 ani, ai încredere în mine! Crearea aceste borderouri vă economisește timp și de stres inutil pe termen lung

Noile liste de verificare apartamente pe care le acoperă aici ar trebui să vă ajuta să urmăriți progresul, stai organizat și să păstreze înregistrări care, independența financiară și toate lucrurile prețuite proteja.

Simțiți-vă liber pentru a se adapta sugestiile mele pentru situația dumneavoastră. De exemplu, eu sunt un fel pix-și-hârtie de Gal. O foaie de hârtie pe care le pot pune în ori și buzunar este perfect pentru accesarea de la magazinul de hardware sau acasă ca să am grijă de lucruri pentru o mutare viitoare. Dar poate o listă de verificare pe telefonul tău mobil sau Planificatorul zi ar fi mai util pentru tine.

Chiar dacă sunteți doar în mișcare câteva mile distanță, vei parte dintr-o comunitate cu totul diferit. Noul apartament va simt mai mult ca acasă dacă vei ajunge sa cunosti oamenii din noua rețea. Dacă vă simțiți în siguranță, bat la ușile vecinilor tăi să te prezinți. Dacă primiți un vibe pozitiv, o petrecere inaugurare și să invite oameni care locuiesc în apropiere. Crearea o oportunitate de a vorbi și de a cunoaște unul pe altul este o modalitate foarte bună de a lovi cu piciorul trăiesc în noua ta casă de pe.

Dar, înainte de a despacheta toate casetele, va trebui să se organizeze. Începeți de pe pagina următoare.
Apartament mobilier Lista de verificare

Înainte de a muta, este util pentru a crea liste de verificare trei mobilier diferite. În primul rând, face o plimbare prin casa ta, de lucru-ți de drum dintr-o cameră, scriind toate piesele de mobilier pe care doriți să le păstrați. Aceasta trecer

Page          [1] [2] [3] [4] [5]