Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> Finante pentru noi adulti >> 

Cum de a întâlni oameni într-o nouă City

 
How de a întâlni oameni într-un New City
Căutați articol Cum de a întâlni oameni într-un oraș cum să Nou întâlni oameni într-un oraș nou

Perspectiva de mișcare și de pornire în stare proaspătă este unul interesant. Un nou oraș promite noi prieteni, noi experiențe și, probabil, întâlnire care cineva special. Dar poate fi un pic descurajatoare încercând să dau seama cum de a realiza efectiv aceste obiective odată ce ajunge. Nu vă faceți griji; nu este la fel de înfricoșător pe cât crezi. Doar nevoie de unele efort și un pic de răbdare. Iată câteva sfaturi pentru a întâlni oameni într-un oraș nou.
Cazul de a întâlni oameni locale

Deci, vrei sa devii un local. Munca este locația nu-brainer pentru a întâlni oameni noi, ca sunt baruri și cafenele. Dar ce se întâmplă dacă lucrezi la o companie mica sau din casa ta? Sau nu beau alcool sau cafeina? Cel mai bun mod de a întâlni oameni locale este de a ieși din casa ta și să se implice.

Există multe oportunități pentru a satisface ca-minded oameni, în special în zonele urbane. Daca esti in aer liber, vă puteți alătura unui club de funcționare sau ciclism. Puteți peste cap de la sala de sport, dacă sunteți un fan de fitness. Meșteșugit frumusele? Ia-o pictură sau clasă de cusut. Civic-minded? De ce nu voluntar la o organizație caritabilă locală? Dacă ești religios, nu e biserică. Tipul literar? Găsiți un club de carte. Ai idee.

Dacă nu sunteți un tâmplar prin natura, puteți găsi că simpla mod regulat la un restaurant local sau pub va deschide porțile pentru tine. Vei deveni în cele din urmă o fata de recunoscut care devine inclus în conversație.
Cum de a intalni alti persoanele singure în zona dumneavoastră

Poate v-ați mutat la noul oraș în căutarea pentru mai mult decât prietenii, și doriți să vă întâlniți alte persoane singure în zona dumneavoastră. Viteza dating este o modalitate foarte bună de a obține prima impresie fără a suferi prin prima data incomode. Ziare și listele de e-mail va tine la curent de evenimente de cartier, care sunt o modalitate foarte bună de a întâlni oameni în "capota ta. Dacă tot nu, supermarket vechi ridica nu este doar un clișeu - asigurați-vă doar că nu poartă un inel
Cum de a întâlni oameni Căsătorie-minte în zona dumneavoastră

Dacă căsătoria este pe. mintea ta, veți dori probabil să săriți peste durerile de cap ocazionale de dating și de a găsi acces la oameni care sunt, de asemenea, caută un angajament pe terme

Page          [1] [2]