Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> Finante pentru noi adulti >> 

Cum se ajunge de Utilități Set Up

 
How se ajunge Utilități Configurarea
Căutați articol Cum se ajunge Utilități Set Up Cum se ajunge Utilități Configurarea

Sunt multe lucruri care trebuie să fie luate în grijă de atunci când vă deplasați în o nouă casă. Configurarea utilități pe locul spre partea de sus a oricărei liste de rezolvat. Înainte de a configura orice conturi, cred despre ceea ce utilitati aveti cu adevarat nevoie si doresc. Această listă poate include electricitate, gaz, apă, gunoi de preluare, prin cablu și internet.

Acesta este un moment bun pentru a reevalua prioritățile dumneavoastră și bugetul. La urma urmei, vei putea trai într-o casă nouă, care are costuri diferite asociate cu menținându-l rulează. Este dificil să ne imaginăm merge fără energie electrică și apă, dar unele utilități sunt opționale și mai mult o chestiune de comoditate. Există sunteți dispus să renunțe la pentru a economisi bani? Poate nu aveți nevoie de o conexiune la Internet, dacă propriul complex de apartament are o cafenea pe site-ul care oferă Wi-Fi gratuit, de exemplu,

Ai două opțiuni de bază pentru înființarea utilitati:. Transfera utilitati existente în noua ta casă, sau să stabilească conturi proaspete. Traseul pe care o alegeți depinde de circumstanțele mutarea ta. Dacă sunteți la poziția numai în oraș, ar trebui să fie în măsură să păstreze toate furnizorii de servicii de utilități care le aveți acum. Acesta este un proces ușor - doar să solicite ultima zi de serviciu pentru locul vechi și prima zi de serviciu pentru noua ta casă

Asta a spus, s-ar putea să nu fie capabil de a transfera contul dvs. dacă ". re se deplasează într-o zonă care nu este deservită de furnizori curente. Atunci când este cazul, să solicite o ultima zi de serviciu (anularea în mod eficient contul) și a înființat utilitatea cu un nou furnizor de.

Rețineți unele proprietari solicita dovada că utilități au fost înființate înainte de a lăsa vă deplasați în. Întrebați proprietarul dumneavoastră cele care, dacă este cazul, trebuie să fie și ce documente el sau ea are nevoie pentru a vedea ca dovadă.

Atunci când anulați sau de a începe servicii de utilitate, le-ați luat pentru a face sigur calendarul dvs. este tocmai potrivit. La urma urmei, cine vrea să se mute într-o casă fără aer condiționat și toalete care nu se va deversa? Du-te la pagina următoare pentru câteva indicii practice.
Timeline pentru Configurarea Utilități

Sincronizarea este totul atunci cân

Page          [1] [2] [3]