Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> de economisire a bugetului >> 

Cum să cumpărați copii Furniture

 
How pentru a cumpara copii mobilier
Căutați articol cum să cumpere copii mobilier Cum să cumpărați mobilier pentru copii

mobilier pentru copii "trebuie să îndeplinească anumite cerințe înalte, iar noi nu vorbim doar despre loft paturi, fie. De la probleme de siguranță la preocupările legate de durabilitate, stil, confort și preț, îmbrăcat camera copilului poate fi la fel de distractiv ca te-ai gandit, dar mod mai mult de lucru decât vă așteptați.

Din punct de vedere practic, mobilier pentru copii " nu este doar redus mobilier adult concepute pentru organismele mai mici. Trebuie să fie în măsură să ia o bătaie fără a rupe sau a deveni un pericol în alte moduri. Ar trebui să aibă loc la un standard mai ridicat, si este. Comisia de siguranță Consumer Products (CPSC) are linii directoare pentru bunuri de folosință îndelungată destinate utilizării de către copii sub vârsta de 12, inclusiv mobilier, lenjerie de pat și jucării. Se numește produselor de consum de îmbunătățire a siguranței Act (CPSIA).

Acesta oferă un nivel suplimentar de protecție care poate ajuta asigura că produsele pe care le cumpara sunt sigure pentru copilul dumneavoastră de a utiliza. Ar trebui să fie, de asemenea, o heads-up, deși. Aceste protecții sunt la locul lor, deoarece copiii sunt mai vulnerabili decât adulții. Mobila realizate din materiale fragile, sportive margini ascuțite sau cu componente libere care pot în schimburi neașteptat poate fi un inconvenient pentru un adult, dar pune viata in pericol la un copil. Asta e unul dintre motivele pentru siguranță topuri lista noastră de lucruri să ia în considerare atunci când cumpără mobilier pentru copii.

Mai e ceva să se gândească, de asemenea. Copiii nu folosesc doar mobilei; acestea dau paturi, dulapuri, scaune, birouri și doar despre orice altceva un heck de o bătaie. La încercarea de a urca pătuțurile lor, ca și cum acestea au fost baruri maimuță (o op fotografie Dacă a existat vreodată o), la utilizarea lor ca trambuline paturile, copiii pedepsi mobilier lor. Acesta este un motiv pentru a vă asigura că ați cumpărat mobilier pentru camera un copil este conceput pentru un copil. Dimensionarea va fi dreapta, iar designul va fi probabil de sunet, robust și în condiții de siguranță.

Deși vom ajunge la unele orientări specifice pentru cumpărături pentru mobilier pentru copii într-un al doilea, cel mai bun resursa este intotdeauna intuitia ta. Achiziționa de la producătorii de încredere, ș

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6]