Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> Finanțe personale >> de economisire a bugetului >> 

Cum funcționează cupoane de magazin?

 
How face cupoane de magazin funcționează?
Căutați articol Cum funcționează cupoane de magazin? Cum funcționează cupoane de magazin?

Dacă ați folosit vreodată cupoane de la magazin alimentar, atunci știi rutina. Vă tăiați cupoane din ziare și reviste, le ia la magazin și să le utilizeze pentru a obține reduceri la anumite produse. Un cupon este la fel ca în numerar. De exemplu, dacă aveți un 1.00 $ pe cupon pe o cutie de cereale, casierul ia cuponul ca și cum ar numerar. Nu e ca orice mai frecvente, dar unele magazine se va dubla chiar valoarea nominală un cupon de.

După ce casierul acceptă cuponul, magazinul are o problemă. Ea are acum un mic resturi de hârtie care este în valoare de bani, dar în scopul de a obține bani la magazin trebuie să ne cuponul de producător. Pe partea din spate a majorității cupoane în amendă de imprimare, producătorul listează adresa poștală și afirmă că va rambursa, de asemenea, magazinul o anumită cantitate de bani pentru prelucrare - de obicei 8 cenți pe cupon. Răscumpărarea un cupon nu ar fi așa de rău dacă ar exista doar câteva dintre ele, dar lanțuri alimentare majore colecta milioane de ele. În acel scară ea devine o durere de cap majore! Întregul proces pare fără speranță învechit, dar cupoane raman extrem de popular și de aceea ei continua. Un cupon este, în esență, bani gratis, și de bani liber este greu pentru a opri ...


Procesul coduri

Dacă utilizați cupoane, știți că atunci când ajunge cecul out contra, ai mână casierul promoțional (e). Casierul le scanează și le pune în sertar numerar. Ce se întâmplă mai departe depinde de magazin, dar aici e un proces tipic. La sfârșitul zilei cupoane în fiecare sertar de bani se adună ca și cum ar numerar, iar această sumă se adaugă la suma de numerar pentru a fi sigur că totalul general pentru sertarul este corectă. Apoi, toate cupoanele producătorilor (și orice cupoane emise de băcănie) sunt trimise în pungi de plastic sau pungi la sediul companiei magazinului, de obicei, o dată pe săptămână.

In marile lanturi de magazine, valoarea cupoanele pot totaliza cu ușurință mai multe milioane de dolari pe săptămână. Există o persoană la sediul central responsabil de procesarea cupoane. Această persoană cutii toți saci de cupoane (încă separate de magazine individuale de la care au venit) și navele lor la un centru de terță parte.

Acesta este în cazul în care începe de lucru reale. Clearinghouse are pentru a sorta prin mili

Page          [1] [2]