Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> bani >> afaceri >> obtinerea unui loc de muncă >> 

Cum Agenții Agenții de ocuparea forței de muncă ocuparea forței de muncă de lucru Work

 
How
Căutați articol modul în care agențiile de muncă de lucru Introducere în modul în care agențiile de muncă de lucru

Cand vine vorba de ocuparea forței de muncă, există două părți ale poveștii. Angajatorii spun, & quot; bun ajutor este greu de găsit, & quot; în timp ce locuri de muncă cred că, & quot; Eu nu pot găsi un loc de muncă decent acolo & quot., Indiferent de care parte a monedei ești, găsi de lucru bun și a lucrătorilor este un proces dificil. Dacă sunteți de angajare, o deschidere de locuri de muncă ar putea atrage sute de candidați. Cernerea prin intermediul lor de a găsi o potrivire bună este consumatoare de timp. Pe de altă parte, un vanator de locuri de muncă poate simti ca el sau ea trimite CV-uri în gaura neagră a internetului, nu pentru a auzi un răspuns.

Cum pot întreprinderile și vânători de locuri de muncă taie banda roșie a procesul de angajare? Mulți folosesc o agenție de muncă pentru a atenua procesul. O agenție de muncă este o firma de angajat de o companie pentru a ajuta cu nevoile sale de personal. Agenții de ocupare a găsi oameni pentru a umple toate tipurile de locuri de muncă, de la temporară a full-time, într-un număr de domenii de carieră. Dacă o companie are nevoie de un asistent medical, asistent administrativ, un manager sau un tâmplar, o agenție de ocuparea forței de muncă pot găsi angajatul potrivit.

Ambele agenții publice și private de ocupare a ajuta lucrătorii loc. În Statele Unite, una dintre cele mai mari agenții publice de ocupare este Departamentului Muncii al SUA ocuparea forței de muncă și Administrație formare. Această agenție oferă servicii de căutare a unui loc de muncă și instrumente pentru lucrătorii prin resurse online și o rețea de birouri din intreaga tara. Ea promovează locurile de muncă din sectorul public și privat prin conectarea la băncile naționale și de stat de locuri de muncă.

agențiile private de ocupare, de asemenea, lucrătorii loc ajuta, în special în sectorul privat. Aceste agenții de ocupare tind să se specializeze într-una din cele trei domenii: Site-ul

  • serviciile de plasare de personal
  • servicii de personal, de asemenea, cunoscut sub numele de servicii de asistență temporare
  • firme de executive search

    Toate spus, aceste companii pus milioane de oameni pentru a lucra în fiecare zi. De fapt, în industria temporari și contractuali, peste două milioane de persoane sunt angajate de firme de personal în fiecare zi

    Page          [1] [2] [3] [4]