Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> alimente >> fapte alimentare distracție >> alte >> 

Ce este texturat protein

 
What vegetal este texturată proteine ​​vegetale - si este bun pentru tine
ceea ce este texturat proteic vegetal -?? Si este bine pentru tine

texturate proteine ​​vegetale, de asemenea, cunoscut sub numele de TVP, este un produs fabricat din soia. Numele generic este proteina totală soia, sau TSP, care este de fapt o descriere mai precisă deoarece acesta conține un derivat de soia, mai degrabă decât legumele reale. TVP este un nume de brand marcă comercială, care a devenit frecventă identificatorul.

TVP este frecvent folosit ca un înlocuitor de carne, sau, în unele cazuri, un extender carne. Ea are o textură care seamănă cu carne de vită, așa că este un substitut de carne ideală în sosuri spaghete, chili, tacos și chiar hamburgeri. TVP poate fi, de asemenea, utilizat ca un aditiv în preparate din carne pentru a ajuta un pic de carne merge un drum lung. Se frecvent intalnite in cantinele instituțiilor cu resurse financiare limitate, cum ar fi școlile și închisori.

Cum TVP se face

TVP este un aliment de fabrica, care provine de la un izolat din proteina de soia. Procedeul implică separarea proteinei din întreaga boabă de soia. In timpul acestui proces, o suspensie de soia este amestecată cu o soluție alcalină care inlatura fibra, care este separat de proteine ​​într-un rezervor mare de aluminiu printr-o spălare acidă. Produsul final este o brânză dulce, care este usucă prin pulverizare la temperaturi ridicate. Acest lucru duce la o pulbere de proteine, care este introdus printr-o înaltă temperatură și de proces de înaltă presiune într-un aparat numit un extruder. Rezultatul este TVP.
Ar trebui să fii de alimentatie TVP?

O atenție mare într-un regim vegetarian devine suficient de proteine, și soia este benefic ca o proteina completa, ceea ce înseamnă că are toate esențiale aminoacizi corpului tau are nevoie. TVP este o proteina de soia, care este, de asemenea redus în calorii, glucide și lipide, care este intotdeauna un bonus. Oameni ca gătit cu TVP, deoarece nu are mai mult de o aroma proprie, așa că tinde să ia cu privire la aromele ingredientelor este în curs de preparate cu, un fel de tofu. Dar o mulțime de oameni cred că are o textură mai plăcut decât tofu, mai ales dacă în trecut a placut consumul de carne. Acestea fiind spuse, TVP este o versiune extrem de prelucrate de soia, și cu alimente integrale și la fermă la masă manca fiind în lumina reflectoarelor, alimentele procesate sunt obtinerea o mare deg

Page          [1] [2]